Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy minden lánytól elmegy a kedvem a randik során?
Mindig az van,hogy megismerek egy lányt,beszélgetünk,összemelegedünk,elmegyünk pár randira.Nos általában a második randin már teljesen elegem van az adott lányból,és elmegy tőle minden kedvem.Emiatt persze hidegebb leszek vele,amit ő is megérez,ő is az lesz,aztán elbúcsúzunk és ennyi volt a sztori..
Már vagy 3-szor történt ez meg.Normális lányokkal randiztam,az igényeim nem nagyok,akkor miért unom meg mindegyiket?
17/f
Szia!
Én a fiúkkal vagyok így. A gond az, hogy én még a második randit is visszautasítom. Nekem csak annyi a "feltételem", hogy tetsszen az illető (de a "külső-kérdés" mindenkinél máshogyan van) és értelmes legyen. Szerintem ha jól sikerülnének a randijaid, akkor nem menne el tőlük a kedved -> nem megfelelő lánnyal találkozol.
Ha van kedved, esetleg írhatsz privátot. hogy beszélgessünk. 17 éves lány. :)
Nagyon vicces.
Esetleg valami hsználhatót is írhatnátok,ha ennyire ráértek.
nálam is így van, úgy érzem nem tudnak újat mutatni már a 2. alkalommal sem, nagyon hasonló a mai fiúk gondolkodása, és mindig ilyeneket fogok ki, remélem mihamarabb szerencséd lesz!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!