Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő élete során mennyi a normális szám hány pasival feküdt le?
Saját véleményem: egy NORMÁLIS nő 1 férfival fekszik le életében. Tudom, hogy sokan ezért megköveztek és nem értékelitek, de én ezen a véleményen vagyok. És a férfiaknál úgy szintén.
20F
1 én is igy gondoltam és igy is akartam amíg szerelmes nem lettem jól ki nem használtak
Igy nem jött be az álmom hogy csak az igazival
Férfiként azt tudom mondani, hogy a szerencsés nő 1 férfival volt csak, a vállalható, normális nő max 5-tel.
10 feletti nővel viszont soha nem terveznék semmit, ami 1-1,5 óránál további mutat...
Meglehet kövezni,de nekem az imponál,ha egy férfinak 10+partnere volt már előttem.(Nektek gyakorolnotok kell.)
Nem vagyok könnyűvérű nő(,tényleg nem).De azt nem tudnám elképzelni,hogy csak is kizárólag egy emberrel legyek együtt.Számomra ez nonszensz.Eddig nem tudom pontosan,de kb. 5 férfivel voltam 23 éves létemre.Szerintem ebben semmi kivetni való nincsen.
Ezek a reális szamok : 17-18 évesen : 1-2 partner , 18-20 évesen: 2-3 partner,20-22 évesen :3-4 partner,23-26: 4-7,26-30: 8-10,30-35 :10 + stb. És ez a nagy átlag általánosságban.
Meg különben is aki szenvedélyesebb beállítottságú,azokat a nőket ne a számok korlátozzák már...Ehhez senkinek semmi köze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!