Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő élete során mennyi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő élete során mennyi a normális szám hány pasival feküdt le?

Figyelt kérdés
Ha nők vagytok írjátok meg akorotok és hogy hány pasival voltatok.
2016. jún. 24. 09:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
67%

21 es hülyeséget beszélsz mert nem a sex miatt bomlik fel sok házasság. Gondolom még házas sem vagy.

Én elváltam, a szex szuper volt köztünk, mégsem maradtunk együtt. Valamint rengeteg házas ismerősünk, vált el az évek során és egy sem a rossz szex miatt.

Egyébként tényleg nincs ilyen szám hogy mennyi a normális.

Ez magánügy, és senki ne mondja már meg hogy a Marinak vagy a Julinak csak ennyi vagy annyi partnere lehet.

Sokkal fontosabb hogy a meglévő kapcsolatot úgy ápolja hogy az tökéletes legyen, ne csalja meg a másikat, adjon meg mindent amire a másik vágyik.

2016. jún. 24. 11:47
 22/45 anonim ***** válasza:
Én nem tudok ellazulni, ha nem kötődök érzelmileg a partneremhez, ez van. Nem voltam népszerű lány anno, mikor még csak próbálgattam a szárnyaimat, és mivel nem voltam nyitott a szexuális kalandokra, engem nem dongtak körül. Ha sok kapcsolatom lett volna, az is baj, az, hogy kevés volt, az is baj. :-) Legfeljebb maradok szingli...
2016. jún. 24. 11:48
 23/45 anonim ***** válasza:
97%

"Saját véleményem: egy NORMÁLIS nő 1 férfival fekszik le életében. Tudom, hogy sokan ezért megköveztek és nem értékelitek, de én ezen a véleményen vagyok. És a férfiaknál úgy szintén.

20F"

Látszik, hogy még nagyon gyerek vagy. Lövésed sincs az élet dolgairól... Szép dolog ez az egész életben 1 valakivel, de annyi minden történhet, amire egyszerűen nem lehet felkészülni. Elhagynak, átvernek, meghal a párod, elromlik a házasság, stb.

2016. jún. 24. 12:09
 24/45 anonim ***** válasza:
29%
22-es, hat amilyen bunko vagy, nem csodalom, h elvaltal...de, hazas vagyok, kepzeld. Es ha tisztaban lennel a statisztika fogalmaval, akkor tudnad, h az, h a statisztika szerint tobb az olyan valas, ahol rossz a szex, ez nem MINDEN esetre igaz...Az tok jo, hj Nalad mukodott a szex, de akkor a statisztika szerint Te a kisebb %-ba tartozol. Es ettol meg nem beszelek hulyesegeket. Talan nezz utana birosagi dontesek adattaraban, aztan okoskodjal...
2016. jún. 24. 12:18
 25/45 anonim ***** válasza:
97%

Annak az "egész életben 1 valakivel kellene lefeküdni" illetőnek mondanám, hogy majd ha párkapcsolata lesz, akkor máshogy fogja gondolni a dolgokat.

Szerintem nincs meghatározott szám, hogy mennyivel illik egy nőnek lefeküdni, de ez a kérdés amúgy is diszkrimináns, hogy csak a nők felé szól. (nem, nem vagyok femináci, még mielőtt...)

Amúgy meg magánügy ez a téma, akivel összejössz annak nem a szexuális életét kéne felkutatnod, mert nem tartozik rád.

Kíváncsi vagyok, hogy ha ez a kérdés lenne feltéve a női oldalról, akkor vajon mekkora kettős mérce állna fel...

2016. jún. 24. 12:19
 26/45 anonim ***** válasza:
20%

26-os

Most ettől te eldobod az ékszíjat majd, de elmondom: a nők nem férfiak.

Soha nem leszel úgy megítélve, mint egy férfi, ha össze-vissza leszopsz mindenkit.

Az egyenjogúság arra lehetőséget adott, hogy megtedd és senki nem fog lecsukni, kirúgni, bélyeget sütni rád, de azért odáig nem terjed ki, hogy lenyomja a torkunkon azt az ideát, hogy egy több fa.zt mint kilincset fogó nőt ne tekintsünk ri.bancnak.

Sőt, hogy egy ilyen csajt akarunk-e, az továbbra is egyedi döntésünk, épp ahogy neked az, hogy vajon ilyen nővé akarsz-e válni.

2016. jún. 24. 12:27
 27/45 anonim ***** válasza:
50%
A lényeg, hogy ne sokkal, mert az tükrözi számomra a lelkivilágát, hogy valami nem kóser vele, amiért nem tud egy férfinál sem lehorgonyozni hosszabb ideig. Magyarul jó, ha 30 éves koráig max 5-6 emberrel fekszik le és utána megállapodik mellettem.
2016. jún. 24. 12:33
 28/45 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az a normális, ha kihasználjuk a lehetőségeket, amiket az élet ad. Én ugyan nem ugrok el szingliként egy olyan pasi elől, akitől megdobban a szívem, csak mert "jujj, sok lesz ez". De én a válogatós lányok közé tartozom, 22 évesen 3 partnerem volt, és azért ennyi, mert őket kívántam. Többet nem, ennyit akartam, őket megszereztem, több, mint egy évig tartottak.

Mellesleg azt senki orrára nem kötöttem, hogy ő hanyadik, és nem is fogom. Normális ember ilyeneket úgysem kérdez.

Ha meg úgy döntök, hogy hozzá megyek egy pasihoz, miért csalnám meg? Nincs semmi összefüggés a partnerszám és a megcsalási hajlam közt. Beszéltem olyan emberrel, aki már az első barátnőjét is megcsalta, akkor miről beszélünk?

Szóval kinek mi a normális. Ezzel a tempóval én szerintem max. 10-ig fogok eljutni, de akinek ez a szám 30, annak meg az volt a jó. Ítélkezni csak az irigyek szoktak.

2016. jún. 24. 12:35
 29/45 anonim ***** válasza:
17%

29-es

"Nincs semmi összefüggés a partnerszám és a megcsalási hajlam közt."

Ez a legnagyobb tévedésed mind közül.

Inkább nézz utána a neten. A nőknél minden kutatás egyértelmű korrelációt talált a kettő közt.

2016. jún. 24. 12:49
 30/45 anonim ***** válasza:
95%

27-es, semmilyen ékszíjat nem dobtam le.

Undorító, hogy egyből rám akarod fogni, hogy biztos ri-banccá akarok válni mások felmentésével.

24 éves vagyok, egészen idáig 1 pasival feküdtem le, akivel a mai napig együtt vagyok, de nem gondolom azt, hogy ez nem változhat.

Az élet néha fordulatos.

Amúgy meg az is undorító, hogy a pasik felsőbbrendűségi komplexusra hivatkozva próbálják elfogadtatni a nőkkel, hogy ők akárkivel akármikor, mert ŐK azok...

Mitől lesz kevésbé szánalmas egy férfi egy nőtől, aki mindenkit meghúz?

2016. jún. 24. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!