Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a normális, mennyi társ az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a normális, mennyi társ az évek során?

Figyelt kérdés

Szerintetek, pl 20, 25, 30, 40 éves korra mennyi a normális szám, személy szekszuális kapcsolatban? Mindkét nemben

Kérlek minnél több választ, érdekel mit tartotok elfogadhatónak, normálisnak

2013. jún. 5. 23:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, h ez egyénfüggő? Amúgy én 30/F vagyok és a 7.-nél tartok. De már majd 3 éve elakadtam és nem is akarom növelni.
2013. jún. 5. 23:57
 2/17 anonim ***** válasza:

Ez egy rendkívül szubjektív kérdés...

Véleményem szerint

20-ig max 2-3

25-ig max 6-8

25-től meg max 10.

2013. jún. 5. 23:59
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

18 evesen szerintem olyan 10-12, azert havonta legalabb egy leányzó legyen meg :) de ez a minimum

18/f

2013. jún. 6. 00:00
 4/17 A kérdező kommentje:

1. Igen, egyénfüggő, épp ezért is kérdezem. Köszi a választ

2. Kösz

3. Na ez érdekes, nem gondolod hogy megfogod ezt még bánni?

Na de ha lehet, írnátok külön lányokra/fiúkra is?

Még egy kérdés, abban már nem hisz senki hogy egyetlen egy emberrel normális leélni az életet?

2013. jún. 6. 00:07
 5/17 anonim ***** válasza:

2 vagyok: mindkét nemre értem.

Egyel leélni?

32 vagyok, 6 szexuális kapcsolatom volt (a legrövidebb 3 hónap), így visszagondolva nagyon bánnám, ha azok az emlékeim nem lennének meg...

2013. jún. 6. 00:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 30-40 éves korra olyan 10-15 körül a normális, vagy inkább átlagos, de ez egyébként egyénenként teljesen változó
2013. jún. 6. 00:11
 7/17 anonim ***** válasza:

Teljesen egyénfüggő a dolog.

Nekem eddig 5 férfival volt szexuális érintkezésem, és én ezt nyugodt szívvel tudom vállalni a korosztályomban. Ha 1-2vel több lenne, szerintem még az sem lenne gáz.

Az előttem szólóval egyet értek, hogy visszatekintve, bánnám, ha nem történt volna meg mindegyikkel az, ami. Tehát, nem kifejezetten hiszek az 1 élet, 1 férfi szemléletmódban. Nyilván már nem is tudnék, hisz megléptem a számot :)

24N

2013. jún. 6. 00:15
 8/17 anonim ***** válasza:
de viszont ha nem jellemző rád a komoly kapcsolat akk több szexuális partner is belefér sztem 10-20 fölött
2013. jún. 6. 00:23
 9/17 A kérdező kommentje:

Hm, érdekes

2/5-ös, akkor feltételezem férfi vagy. De mondjuk 7-es, nő léttedre nem bánsz semmit?

Nem akarok senkit sem elitélni, csak próbálom megérteni a gondolkodásotokat. Mondjuk 19 évesen gondolom nagyon zöld vagyok (őszintén remélem így is maradok), de most nem tudom hogy én nézem túl szigorúan a dolgokat, vagy ez mind rendjén lenne. Többféle barátnőm van, vannak akiket r*bancoknak tartok, de ők magukat nem, és ilyenek miatt érdekel hogy az emberiség szerint hol a mérce... Na de mindegy, ti válaszotok számit, köszi az eddigieket is, na meg bocs a szófosásért xd

2013. jún. 6. 00:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Mivel azt írtam, hogy bánnám, ha nem éltem volna meg őket, ebből egyenesen következik, hogy egyiket sem bánom :) Egy kis szövegértés :) Így jött ki a lépés, ebben az 5ben volt nagyon hosszú kapcsolat is, rövidebb viszony, szexre épülő viszony és egyéjszakás is. Mindegyik úgy és akkor történt, amikor szerintem mind szellemileg, mind lelkileg érett voltam hozzá, így egyik sem volt negatív élmény, még visszagondolva sem. Tehát, ami jó, azt minek bánjam? :)

24N

2013. jún. 6. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!