Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a normális, mennyi társ az évek során?
Szerintetek, pl 20, 25, 30, 40 éves korra mennyi a normális szám, személy szekszuális kapcsolatban? Mindkét nemben
Kérlek minnél több választ, érdekel mit tartotok elfogadhatónak, normálisnak
hát társ az más és szexpartner is
6! igaza van, ha szexre gondolok, de az inkább kb. 15 úgy 40 évesen
társ? számomra az együtt élést jelentene, így abból nem lehet sok, abból nem tudok 1-2 személynél többet elképzelni N
Társként 20+tól 99ig = 1 Az a társ. Aki csak 2-3 évig van valakivel az nem a társa. Akik 40-50 évet lehúznak egymás mellett, azok már egymás társai is.
csak szexuális kapcsolat meg 0, mivel számomra ennek egy normális kapcsolatban van a helye és nem az első randin.
Lehet leszavazni, csak azért mert nem egyezik a véleményünk.
20 éves koromig 8 pasival feküdtem le, ezek között volt komoly kapcsolat, szexkapcsolat és egy éjszakás is.
Most 24 vagyok, 4 éve vagyok együtt a párommal úgyhogy úgy tervezem, ezt a számot nem fogom már növelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!