Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő élete során mennyi a normális szám hány pasival feküdt le?
Én eddig 5tel voltam és 22 éves leszek.
De a 8. már az igazi legyen ha van olyan egyántalán.
Nyolcnál többel nem akarok de ez az életen is múlik nem csak rajtam
Az öt pasiból egyel volt csak jó sajnos a pasik többsége nem tudja mi kell egy nőndk.
25 éves vagyok és a számom 10.
Szerintem nem csak szerelemből lehet lefeküdni valakivel, de persze összehasonlíthatatlan a kettő közti különbség. Szerelmes eddig csak egyszer voltam, ha mostanra egy partnerem lett csak volna érezném kellemetlenül magam, úgy a negyedik srác környékén kezdtem érezni, hogy én is élvezem az együttléteket, és könnyen ráérzek a másikra. Az első kapcsolatomban az első srácnál ez nem volt egyáltalán,pedig 18 éves voltam, kb csak feküdtem, és amit próbáltam nagyrészt nem volt élvezetes egyikünknek sem. Az első szerelmem után is kb ezen a szinten álltam, annyira sikerült belejönni, hogy egy dolgot élvezett csak, és ezt két év alatt rengeteg együttlét során sikerült összehozni.
Persze akkor elképzelni sem tudtam, hogy mennyivel másabb x partner után egy együttlét.
Én csak egy srácot húznék ki a listámról, ő semmit nem tett hozzá, hogy fejlődjek akármilyen szinten is.
#10 Ha nekem egy 30 körüli nő azt mondja, hogy 10 vagy 10+ pasival feküdt le eddig, akkor számomra ez azt jelenti, hogy nem alkalmas hosszútávú parkapcsolatra, mert ha ennyi férfinak odaadta magát eddig, akkor valószínűleg nem én leszek az utolsó. Persze mindenkinek szíve joga eldönteni, hány embernek adja oda magát. De ha választanom kellene 2 nő között, akkor nem a 10+-os hölgyeményt választanám.
Viszont a mai világban azt sem tartom reálisnak, ha valaki csak 1 embernek tartogatja magát. Szerintem ez már a másik véglet, az előzőhöz képest.
Volt már jónéhány barátnőm az életem során, de csak kettővel feküdtem le, és velük sikerült is hosszú kapcsolatot kialakítani (2 év, 5 év). Mivel most egyedül vagyok, ezért valószínűleg lesz egy 3. is, akivel szorosabbra fűződik majd a kapcsolatom (legalábbis remélem:) ).
Úgy gondolom, hogy a normális szám, ha lehet így bekategorizálni ezt a témát egyáltalán, a 3-4 az ember életében. Persze csak ha komoly kapcsolat a cél, aki csak testi örömöket keres, ott nyilván sokszorozódik.
30F
# 3 Időpont ma 09:41 válaszoló vagyok ismét.
Engem le szoktak hurrogni, amikor azt mondom, hogy nekem kell az érzelmi kötődés is a szexhez, nekem ez párkapcsolat része, és nem tudok csak úgy a testi élvezet miatt lefeküdni valakivel, ha nem érzek iránta egyébként semmit. Az első barátom nem vette komolyan a kapcsolatot, vele nem jutottunk el szexig, a másodikkal meg lehet, hogy még most is tartana, ha akkor nem úgy alakul az életünk, ahogy alakult. Nekem fontos volt, hogy rendezzem az életem, mert ha vele nem működött olyan körülmények között, biztos vagyok benne, hogy mással sem működött volna (sőt, sokan hamarabb feladták volna). Soha nem jöttem össze valakivel csak azért, hogy legyen kapcsolatom, ezt hülyeségnek tartom, és sok fájdalmat eredményez.
Ja, hozzátenném, hogy ha egyszer megállapodok, ezt beleviszem a házasságomba, és ha érzelmileg nem is állunk majd mindig pluszban, mert nem létezik olyan, hogy valaki 30 évig imádja a másikat, akkor is legalább élvezetes együttléteink lesznek.
Nemrég anya barátnője elmesélte, hogy megkérdezte a barátjától, hogy "meddig kell ezt még csinálni?". Pedig már 50 éves. Na ilyen szexuális kultúrával nem is csodálom, hogy házasságok mennek tönkre.
Persze biztos van egy két mázlista tapasztalatlan, akinek elsőre odavissza minden élvezetes, de szerintem 20 alatti szám még elmegy egy 40es nőnél.
Az pedig, hogy nem találtam meg az igazit, nem az én hibám, mert keresni keresem, csak van, hogy nem első randin derül ki az összeférhetetlenség, hanem x hónap után.
Én 25 évesen 9 pasival voltam. Ebből összesen 2 az, ami kifejezetten laza kapcsolat volt, 2 srác pechemre átvert és kihasznált, 3 sráccal volt 2 évnél hosszabb kapcsolatom, beleértve a mostanit is, ami lassan 3 éve tart. 2-vel pedig körülbelül fél év kapcsolat után jöttünk rá, hogy nem illünk igazán össze.
Nos, ha ez valaki szerint a feslett erkölcsség netovábbja, akkor sajnálom őket. Szerintem alapvetően tök normális vagyok, mindig hűséges voltam, de arról igazán nem tehetek, hogy nem találtam meg elsőre a nagy ő-t. Nem szégyellem a múltam, mert nincs mit megbánnom rajta.
Ahogy elnezem, eleg sok latszat prud van itt :D Persze, elmeletben csodalatosan hangzik, h a ferfiak az olyan noket preferaljak, akik max 2 ferfival voltak elottuk. aztan majd par ev hazassag utan az ilyen nok mellol lepnek felre a pasik, m unalmas lesz a szex.
en ugy gondolom, h az a normalis szam, ami utan egy no tudja, h szexualisan mire van szuksege es mi a jo neki, es szexualisan hosszutavon ki tud elegiteni egy ferfit. Nagyon nehez olyan partnert talalni, akivel jol mukodik a szex, es ehhez bizony tapasztalatra van szukseg.
Meg lehet nezni a statisztikakat, h a legtobb valas a rossz szex miatt van. Azok a hazassagok tartanak a legtovabb, ahol jol mukodik a szex...es nem hinnem, h azokban a kapcsolatokban a nok 1-2 ferfival voltak egyutt, mielott megtalaltak eletuk parjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!