Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mit tennétek, ha barátzónába kerülnétek egy nős pasinál, aki olyan tüzesen szexi, hogy szinte lángol?
Figyelt kérdés
Mert én így jártam. És nem csak hogy olyan jó pasi, hogy ihajj, hanem annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy fél szavakból értjük egymást, vagy kevesebből is.2016. ápr. 1. 03:50
61/71 A kérdező kommentje:
Kezd a nem létező tököm tele lenni. Nem akarlak untatni titeket, és ez olyan... durva, hogy még énn sem hiszem el. Felhívott a neje. Nem ment haza, nem elérhető - amit már tudtam, mert én is hívtam kétszer, de ki van kapcsolva - nem- tudok róla valamit.
Itt pedig mellé stílusosan villámlik, és szakad az eső, mint valami hülye filmmmben! Olyan ideges lettem, ráz azz ideg.
2016. ápr. 8. 00:10
62/71 A kérdező kommentje:
Az erkély előtt röpködnek a denevérek, és a gyomorideg is elkapott. Kinevethettek, de valahogy nagyon rossz érzésem van. Az sem érdekel, ha a nejével marad, csak ne történjen vele semmi.
2016. ápr. 8. 00:29
63/71 anonim válasza:
Jaj, mi történt a török félistennel? Elütötte egy kamion vagy félre nyelte a dönert? Ez annyira izgi. Remélem minden rendben!
64/71 anonim válasza:
Én is attól tartok hogy a mesedélután azzal fog véget érni,hogy felakasztotta magát vagy bánatában leugrott egy szikláról...
66/71 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kutyás.
2016. ápr. 8. 22:18
68/71 A kérdező kommentje:
Él.
2016. ápr. 8. 23:23
69/71 A kérdező kommentje:
A városban mászkált munka után, aztán meg fél éjjel sétált hazafele, majd azt állítja a környékükön egy padon aludt. Ki akarta szellőztetni a fejét. Vele nem történt baj.
2016. ápr. 9. 03:27
70/71 anonim válasza:
Hanyok ennyi butasag tol bahhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!