Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem rendelkezik különleges fizikai tulajdonságokkal, mi az amitől mégis szexi?
Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 10:17
2/15 A kérdező kommentje:
nem az
2016. márc. 22. 10:22
4/15 anonim válasza:
Attól, hogy elfogadó, nincs tele előítéletekkel a nők iránt. Szeretettel tud rám nézni, még akkor is, ha csak egy átlagos nő vagyok. Nem beszél alpári hangnemben,kedves, hűséges,őszinte. Ettől már rögtön közelebbivé válik és szexibbé is.
5/15 anonim válasza:
Juj, de recseg-ropog a hazugsággépezet. Különösen #4-nél. Kíváncsi lennék, ha Quasimodo lenne ilyen akkor az is "szexi" lenne-e... Márpedig ő elég rendes volt meg minden.
Mitől lesz az? Semmitől. Max. beáll egy olyan szubkultúrába ahol a rondaság pozitív dolog (punk, darkosok, emosok, kockák, animések, fanficesek stb.) és ott talál egy csajszit.
6/15 anonim válasza:
Pedig én őszintén válaszoltam, de el sem hiszed, mert rögtön rosszat feltételezel a másikról, ismeretlenül is. Sosem udvarolt nekem Quasimodo. Nem is hiszem, hogy fog. Gondold csak azt, hogy én is a pénzre és az izomra hajtok, mint minden nő és ennek boldog tudatában éld tovább az életed. Feleslegesek ezek a kérdések. Ti úgyis jobban tudjátok a dolgokat.
7/15 anonim válasza:
Nem kell ahhoz "különleges tulajdonság", hogy az ember tetsszen valakinek.
8/15 anonim válasza:
Kisugárzás, karizma.
Sok férfinak ez alapból megvan, küllemtől függetlenül.
Akinek meg nincs, abból lesznek azok, akik azt hiszik, hogy pénzzel pótolható a dolog. :D
10/15 A kérdező kommentje:
És ha még enyhén bunkó is? Vagyishogy olyan sértődötten tud viselkedni. Nem állandóan ilyen, de sokszor.
Mégis olyan érdekes a fizimiskája. Mi lehet a titka?
2016. márc. 22. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!