Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk számotokra mitől különleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk számotokra mitől különleges egy lány? Mi az amitől azt mondjátok, hogy más, mint a többi?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy mi az ami megfog Titeket egy lányban a leginkább? Mind külső mind a termsézet...

2013. ápr. 26. 00:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Attól különleges, hogy nem rókázza ki a belét, ha meglát.
2013. ápr. 26. 00:15
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem csak az alap dolgok vannak meg benne,amit egy lányban keresek,hanem azok is,amikre azt mondom,hogy "jó ha olyan".
2013. ápr. 26. 00:17
 3/12 Buborék Fejü ***** válasza:
100%

Számomra különleges, ha tudom, hogy szeret.

Ami ezt fokozni tudja, ha tetszik nekem is.

2013. ápr. 26. 00:21
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
a mosolya!!4!4felkiáltójel!!4
2013. ápr. 26. 00:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem az a tipikus rózsaszín nőcis agyú majom, hanem érdeklődési körét tekintve közelebb áll a férfias témákhoz,így nem csak szexre jó, hanem esetleg társként is lehet rá számítani.

Én olyan nőt nem tudnék társként kezelni,akinek nem azonos velem az érdeklődési köre, illetve nem képes értékelni mi számomra fontos és érték.

2013. ápr. 26. 01:28
 6/12 anonim ***** válasza:
98%
Nekem már attól különleges egy lány ha szóba áll egy átlagos kinézetű sráccal és netalántán többet akarna tőle a barátságnál ha látja hogy a srác rendes
2013. ápr. 26. 02:37
 7/12 anonim ***** válasza:
11%
Ha 3 melle van.
2013. ápr. 26. 10:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány akkor más mint a többi, akkor különleges, hogy ha beszélsz vele és azt érzed na ilyennel se találkoztam még. Nem pedig azt hogy 20 ilyen lányt is találok az utcában... Mondjuk mindenkinek az a különleges akibe szerelmes.
2013. ápr. 26. 10:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a pénz és a sportkocsi érdekli
2013. ápr. 26. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az életembe eddig néhány lány volt, de közülük volt egy angyal. Törődő, segítőkész, odaadó, kedves, önfeledt, családszerető, szeret beszélni, nagybetűs Nő és nem utolsó sorban gyönyörű. Ezek azok a tulajdonságok, amik rá jellemzőek, amelyek 100%-ig megfogtak benne és amelyekért élnék-halnék, ha felfedezném másokban.

Egy lány pedig végképp különleges lenne számomra, ha feltétel nélkül szeretne, én pedig viszont. Az minden kimondott szónál többet érne.

23/F

2013. ápr. 27. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!