Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk számotokra mitől különleges egy lány? Mi az amitől azt mondjátok, hogy más, mint a többi?
Számomra különleges, ha tudom, hogy szeret.
Ami ezt fokozni tudja, ha tetszik nekem is.
Ha nem az a tipikus rózsaszín nőcis agyú majom, hanem érdeklődési körét tekintve közelebb áll a férfias témákhoz,így nem csak szexre jó, hanem esetleg társként is lehet rá számítani.
Én olyan nőt nem tudnék társként kezelni,akinek nem azonos velem az érdeklődési köre, illetve nem képes értékelni mi számomra fontos és érték.
Az életembe eddig néhány lány volt, de közülük volt egy angyal. Törődő, segítőkész, odaadó, kedves, önfeledt, családszerető, szeret beszélni, nagybetűs Nő és nem utolsó sorban gyönyörű. Ezek azok a tulajdonságok, amik rá jellemzőek, amelyek 100%-ig megfogtak benne és amelyekért élnék-halnék, ha felfedezném másokban.
Egy lány pedig végképp különleges lenne számomra, ha feltétel nélkül szeretne, én pedig viszont. Az minden kimondott szónál többet érne.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!