Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mit tennétek, ha barátzónába kerülnétek egy nős pasinál, aki olyan tüzesen szexi, hogy szinte lángol?

Figyelt kérdés
Mert én így jártam. És nem csak hogy olyan jó pasi, hogy ihajj, hanem annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy fél szavakból értjük egymást, vagy kevesebből is.
2016. ápr. 1. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
Jól ki vagy akadva miatta, látszik, hogy teljesen felzaklattad magad, miközben ő lehet, hogy békésen horkol a felesége mellett. Azért ennyire nem kell beleőrülni a szerelembe. Nem megszólni akarlak, nehogy azt hidd. Én is totálisan oda tudok lenni egy férfiért, de így utólag mindig rájövök, hogy mennyi értelmesebb dologgal elüthettem volna az időmet, minthogy szenvedek, sírok minden bajom van. Nem kell azért mindent ennyire szívre venni. De majd úgyis rájössz. Kérdés mikor.
2016. ápr. 6. 04:10
 52/71 A kérdező kommentje:

Jó tudom, eléggé rápörögtem a témára, miközben jobb dolgom is van ennél. Tudom ez még javában a rózsaszín köd, ami nem is olyan rózsaszín. De egyszerűen a munkában sem tudok szabadulni tőle, mert folyton előjön a közös nyári meló, ha az nem, a csajok köszörülik rajtam a nyelvüket, hogy milyen r* banc meg aranyásó vagyok, hogy rácuppantam a török félistenre, aki a jó ég tudja mit eszik rajtam, mert ők sokkal csinosabbak, bezzeg pár üres bókon kívül rájuk se hederített stb. stb. Hogy külön miattam akarja az új melót, na persze, biztos sokat térdeltem érte stb. folyamatosan megy ez a hátam mögött. Ha éppen nem, akkor ő küld 2-3 üzenetet, meg képet, este pedig felhív. Tegnap este is, miután hazaért, hogy rendben megérkezett, jó volt velem lenni, hogy most sok mindent megbeszélhettünk, hogy ne keseredjek el, még ne adjam fel, nem akar elveszíteni. Mert amellett, hogy igen, bevallotta, szeret, ne felejtsem el, ez több annál, én a lelki társa vagyok, a barátja is, ezt ne felejtsem el. Azt mondta a neje bár megérezte, hogy mi is a helyzet, és kezd komolyan venni, nem mondta, hogy haragudna rám. Nem mondta le a közös nyári programokat :D Hát nem tudom sírjak vagy nevessek. Bár azért csak egy-kettőn lesz ott a baba miatt. De még ki tudja mi lesz addig. Szerintem csak erősnek akarja mutatni magát, hogy őt aztán nem lehet kikezdeni, hogy nem vagyok riválisa, meg biztos meg is akar ismerni, de azzal a hisztériás hívással azért kimutatta mi is a helyzet.

De igazad van egyébként, jobb, ha rákoncentrálok az életem többi részére is, vele meg ahogy alakul, úgy alakul. Mostmár neki kell lépnie, döntenie mit is akar, ebben a pillanatban a várakozáson kívül nem nagyon tehetek többet ezért.

2016. ápr. 6. 05:27
 53/71 Költőnő? ***** válasza:
Jó. Látom abszolút nem bírsz gondolkodni. Megkérdem hát; mit fogsz csinálni? Mert az h oldalakat zengsz a félistenről h miket mondott, miket tett és bemagyarázol dolgokat még magadnak is; a tények nem változnak. Ezek a következők; felesége van és gyermeke. Ha kell neked, akkor szerető leszel. Ezek a tények. Minden más csak habosbabos szivárványt hányó pónifing.
2016. ápr. 6. 06:09
 54/71 anonim ***** válasza:
Kiakadtál a többnejűségen, pedig a drágád pont abban mesterkedik, hogy mindkettőtöket megtartson. Lelki társ, na persze.. Szegény felesége meg gondolom, most döbbent rá, miféle embernek fog ő gyereket szülni.
2016. ápr. 6. 08:29
 55/71 A kérdező kommentje:

Hé, semmi bajom a bigámiával, poligámiával. A nejével se, ha tényleg nem utál.

De ettől még nem hiszem, hogy erről van szó. Félig-meddig igazad van, de inkább úgy mondanám, azon mesterkedik, hogy engem megtartson, miközben vele nem tudja mit is kezdjen(sok választása nincs). De mivel ritka az ilyen, és max. együttélésről, vagy csak vallási, nem hivatalos házasságról lehet szó, ezért ezt eddig egyikünk sem tekintette potenciális lehetőségnek egy (sok jóindulattal) monogám környezetben. De tudjátok mit? Megkérdezem!

2016. ápr. 6. 17:40
 56/71 A kérdező kommentje:
A szegény felesége meg felcsináltatta magát, hogy megmentse a rég kihűlt kapcsolatukat, bravó. Ennyit tud felmutatni.
2016. ápr. 6. 17:45
 57/71 A kérdező kommentje:

Felhoztam a poligámia témát, nem hozta lázba. Azt mondta agyamra ment a Szulejmán. :D :D :D Na ezt megkaptam.

Azt mondta pár évszázada talán ez egy jó megoldás lehetett volna, de most ez nem potenciális választási lehetőség.

Gyerekek, komolyan nem tudom néha röhögjek ezen, sírjak, vagy a fejem verjem a falba.

2016. ápr. 6. 22:48
 58/71 A kérdező kommentje:
Nem hív.
2016. ápr. 7. 21:39
 59/71 anonim ***** válasza:
kész szappanopera :D Kár,hogy nincsen már Maunika show,tökre beleillenétek...
2016. ápr. 7. 21:51
 60/71 A kérdező kommentje:
Anno szerepeltem benne. Ó nem, nem jószántamból, de ez nem érdekes. Hidd el, az életem, ha lehet, rosszabb, mint egy gagyi tucat szappanopera. A török gyöngyvirágszál csak némi ""kellemes"" változatosság benne.
2016. ápr. 7. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!