Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mit tennétek, ha barátzónába kerülnétek egy nős pasinál, aki olyan tüzesen szexi, hogy szinte lángol?
Figyelt kérdés
Mert én így jártam. És nem csak hogy olyan jó pasi, hogy ihajj, hanem annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy fél szavakból értjük egymást, vagy kevesebből is.2016. ápr. 1. 03:50
41/71 A kérdező kommentje:
mire rámcsapta a telefont.
Ő egyébként ma ment el kora reggel. Furcsa volt. Nem búcsúzkodott egyáltalán. Csak azt mondogatta, nem akar elmenni.
2016. ápr. 5. 16:38
42/71 anonim válasza:
Ha van egy cseppnyi lelkiismereted akkor véget vetsz ennek.Nem magad miatt,nem a pali vagy a nő miatt,hanem amiatt az ártatlan gyerek miatt aki nem tehet semmiről,aki már azelőtt elveszti az apját,mielőtt megszületne.Küld vissza a pasit a feleségéhez és a gyerekéhez,és hozzák helyre a házasságukat.Ez a legtisztább megoldás,és akkor magadat sem kell szembeköpnöd.
43/71 anonim válasza:
Ha török, akkor lehet neki két felesége is, mekkora szerencse!
44/71 A kérdező kommentje:
Ez nem volt vicces
2016. ápr. 5. 21:30
45/71 A kérdező kommentje:
A hite szerint (amit nem gyakorol) lehet, hivatalosan én úgy tudom nem. De nem is értem miért beszélek erről.
2016. ápr. 6. 02:42
46/71 anonim válasza:
Magyarországon szerintem nem engedélyett a többnejűség.
47/71 A kérdező kommentje:
?
2016. ápr. 6. 03:22
48/71 A kérdező kommentje:
Szerintem se itt, se ott.
2016. ápr. 6. 03:26
49/71 A kérdező kommentje:
Ezt a biztatást talán csak az a jótanács übereli, hogy ha összejövünk, hagyjam békén a nagyi csipke terítőit, akkor is, ha az történetesen a lapostévé tetején foglal helyet a képbe lógva, és ne firtassam miért is van a konyhában szőnyeg, ha jót akarok magamnak.
2016. ápr. 6. 03:54
50/71 A kérdező kommentje:
Ja, és ha Ali átjön hajnali 2-kor ne kérdezősködjek, csak mosolyogva főzzek neki teát/kávét. Úgyis elmondja mit akar. És örüljek, ha nem a fél família ruccan át egy hirtelen ötlettől vezérelve.
És ez nem vicc.
Komolyan mondom, teljesen felvillanyozódtam.
2016. ápr. 6. 04:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!