Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mit tennétek, ha barátzónába kerülnétek egy nős pasinál, aki olyan tüzesen szexi, hogy szinte lángol?

Figyelt kérdés
Mert én így jártam. És nem csak hogy olyan jó pasi, hogy ihajj, hanem annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy fél szavakból értjük egymást, vagy kevesebből is.
2016. ápr. 1. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

Nem tudom a neje mit fog kapni, de fél nap autózás után egy csésze tea mellett elaludt az asztalon a lelkem. Ezt egyszerűen nem hiszem el! Nem hittem, hogy rajtam kívül van még olyan őrült ember, aki képes ilyenre.

Erre valami ötlet?? :/

2016. ápr. 2. 21:23
 32/71 anonim ***** válasza:
Egy idióta vagy. Eg szerelmes idióta, aki sokat fog még szenvedni.
2016. ápr. 2. 22:25
 33/71 A kérdező kommentje:
Máris szenvedek. De asszem kell vegyek egy kalapot, ha ez egy szimpla A4-es barátság, legyen mit megennem. Mert utál vezetni, most mégis itt van, csak mert felhoztam mi lenne ha nem akarnék a barátja lenni többé. Miután kihoztam a kómából és felvakartam az asztallapról a drágát, tusolás és ágyba dugás közt beszéltünk egy keveset. Megkérdeztem például.honnan vette a bátorságot, hogy ilyen meggondolatlan dolgot csináljon, azt mondta nem akar elveszíteni, és az sem utolsó érv, hogy nem tudunk egymás szemébe hazudni. Így hát mikor beengedtem, ő azonnal tudta, mert látta a szememben, hogy nem akarom elveszíteni, ami ugyanúgy az övében is ott volt, bár az enyém lefogadom csak durván karikás volt... Mondott még ezt azt. A nejéről is. Most a derekam átölelve a vállamon alszik. Rossz hatással vagytok rám :D :D Egy ritka szexi kandúr, a kandúr itt felszik rajtam trikóban, alsóban, meg egy vállalhatatlan zokniban, én meg csak elbűvölve szuszogok a hajába, és babrálok hol a trikója varrásával, hol a tincsivel.
2016. ápr. 3. 00:49
 34/71 A kérdező kommentje:
Hát gyerekek, eddig tartott a kettejükbe és belém vetett bizalom, a nej határozottan nem kedvel többé.
2016. ápr. 3. 03:06
 35/71 anonim ***** válasza:

Roppant meglepő...

És ha választásra kerül a sor szerinted komolyan hozzád megy?

2016. ápr. 5. 06:40
 36/71 anonim ***** válasza:
56%
Mese habbal...
2016. ápr. 5. 08:50
 37/71 A kérdező kommentje:
Nem ígérte, hogy elhagyja értem a nejét.
2016. ápr. 5. 14:40
 38/71 anonim ***** válasza:
nem is fogja,abban biztos lehetsz...
2016. ápr. 5. 14:41
 39/71 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi lesz ebből, ő sem tudja. Hezitál, de nincs igazán választása. Viszont azt azért kétlem, hogy vezetett volna bő 15 órát hozzám, főleg hogy nem szeret vezetni, ha csak játszadozni szeretne velem. Nincs igazán kedvem most leírni miket mondott, de egy része benne van abban, amit szombat éjjel írtam valakinek: "...ő egy török férfi, akit munka révén ismertem meg. Pár éve együtt van egy lánnyal, akivel bár jól indult a dolog, de egy ideje már csak elvoltak. Mivel 43, úgy volt vele, szeretne már megállapodni, szóval vele maradt, pedig megfordult a fejében a szakítás is, de a lány teherbe esett, ezért pár hónapja elvette. Az esküvő előtt 2 hónappal ismertem meg ősszel. Akkor még nem tudtam, hogy van valakije. Flörtölt velem, nekem is tetszett, de mikor kiderült a szitu és a meló is végetért, úgy hittem majd elfelejtem, és részéről sem volt komoly a dolog, de februárban megkereste a főnökömet egy új melóval kapcsolatban, mint kiderült később miattam, és nem sokra rá fel is hívott. Azt mondta kedvel, szeretne a barátom lenni. Szóval a barátja lettem (mi a francak, hisz bejön...). Ahogy megistertem kezdtem úgy érezni, hogy ennél sokkal többet érez irántam ő is. Szeret. De ugye házas. Blabla, tegnap megkérdeztem, mi lenne, mit tenne, mit érezne, ha én nem akarnék többé a barátja lenni, mire ő visszakérdezett szeretem-e, de nem tudtam, nem mertem válaszolni erre. Azt mondta ha nem felelek meg fogom tudni, én azt hittem ezt arra érti véget vet köztünk a barátságnak. De ehelyett hajnalban elondult, és idejött hozzám. És most itt van.

Ami keveset beszéltünk, elmondta, hogy szeret, de mekkora szégyen lenne az neki, ha elhagyná a terhes feleségét... Amit megértek, de nem tudom tudok-e csak a barátja lenni. De a szivem nem hagy ellenkezni, hiszen csak szeret, ha egy ilyen miatt idejött, mert nem akar elveszíteni. De nem tudom ez elég-e."

A neje aznap éjjel vagy hatodjára hívta legalább, ő meg eléggé kész volt, szóval gondoltam nem illik, de felveszem, hogy megnyugtassam él még vagy ilyesmi. Már ordítva, vagy inkább visítva szólt bele

2016. ápr. 5. 15:41
 40/71 A kérdező kommentje:
mikor beleszóltam ki vagyok, még rosszabb lett a helyzet. Úgy sivítozott azt sem értettem mit mond. Én mondtam hogy jól van, nálam van, alszik, nyugodjon meg, majd reggel beszélnek. Erre valami olyasmit mondott, hogy vegyek visszább magamból, én meg erre berágtam, és megkérdeztem a kanapéra ne feküdjek-e át
2016. ápr. 5. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!