Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak milyen esetben raknak be baratzonaba egy olyan not aki tetszik?
A férfiak nem raknak barátzónába nőket. Még ha nem is tetszik annyira, de ha nincs éppen senkijük, és adódik az alkalom, egy numerára mindig jó lesz. :D
Maximum nagyon régi barátságnál fordul ez elő.
Nekem 2 férfi barátom van. Meg most lett egy egészen jó induló barátság,amit a férfi akart,pedig tetszettem neki és őis nekem. Mivel egy érett férfiről van szo ,aki tényleg rendes (és ráadásúl jó kigyurt,lám mégsem bunko) és eltudta mondani hogy a vonzalom ellenére miért csak barátként akar rám tekinteni...nem részletezem. Megértettem és heti szinten kétszer találkszunk,jókat beszélgetünk. Ugyhogy igen is van ilyen.
Kedves kérdező,sztm az a legegyszerübb ha megkérdezed.
N24
Dehogyis nincs barátzóna Nőkben?!!
A magyarázat többnyire az, hogy van valami olyan tulajdonsága, ami miatt tudom, hogy nem lenne közöttünk jó a kapcsolat, de a személyisége vonz. Ilyen problémás tulajdonság lehet a féltékenykedés,rossz időbeosztás, munkahely, politikai nézet, esetleg hobbi,de még a dohányzás is.
Az alapvető, és számomra fontos emberi értékeknek viszont egyezni kell, mert egyébként nem tudnék bízni benne és akkor nem lenne a barátNőm.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!