Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mit tennétek, ha barátzónába kerülnétek egy nős pasinál, aki olyan tüzesen szexi, hogy szinte lángol?

Figyelt kérdés
Mert én így jártam. És nem csak hogy olyan jó pasi, hogy ihajj, hanem annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy fél szavakból értjük egymást, vagy kevesebből is.
2016. ápr. 1. 03:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
58%

Még az is esélyes, hogy a domináns kis feleség óhajára barátkozik veled a férfi, és arra izgul, hogy te az ő férje után epekedsz...

Akárhogy is, ebben a történetben te csak rosszul járhatsz, de meg is érdemled, ha ennyi eszed van.

2016. ápr. 1. 11:02
 12/71 anonim ***** válasza:
47%

- ha valaki hűtlen, az csak két ember hibája: akik hagyták kihűlni a házasságukat

- csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja magát

- ha valaki hajlamos megcsalásra, akkor csak idő kérdése, hogy félrelépjen, szóval vagy te leszel jókor jó helyen, vagy valaki más

Általában ezek a standard válaszok az ilyen megcsalós kérdéseknél, szóval jól kifogtad ezeket az erénycsősz válaszadókat. Komolyan, egyszer, amikor egy ilyen megcsalós kérdésre nem az egyöntetű "a pár két tagja a hibás, a harmadik fél nem" választ adtam, rám írt egy faszi, hogy egy több bekezdéses levélben kioktasson a felek hibásságáról :D

Mondjuk attól nem leszel ribi, ha ráhajtasz a pasira (sokan - főleg itt - már akkor is ribinek tartanak egy nőt, ha fél évente egyszer maszturbál) legfeljebb neked lesz sz@r a dolog, ha komoly reményeket fűzöl a kapcsolathoz. Valószínűtlen, hogy elhagyná a feleségét miattad; ha flörtölget is, max egy dugást akar, meg aztán ha belemenne a dologba, kinek kéne olyan pasi, akiről első kézből tudod, hogy szemrebbenés nélkül megcsalná a feleségét?

2016. ápr. 1. 12:16
 13/71 anonim ***** válasza:
Most szállj ki ebből,ameddig még nem fáj,mert hidd el,fájni fog.
2016. ápr. 1. 12:55
 14/71 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nős pasinál nagyon ritkán leszel főszereplő, és én elég okos vagyok ahhoz, hogy ezt tudjam és ne kezdjek nős pasival. Ok, megesik olyan, hogy barátkoztok, aztán vonzóvá válik erről mondjuk senki nem tehet, de belerondítani szándékosan a házasságba elég gáz dolog, főleg akkor, ha ő csak barátkozni akar. Én tartanék egy kis távolságot, hogy a saját fellángolásaim lenyugodjanak.
2016. ápr. 1. 13:09
 15/71 anonim ***** válasza:

A sztoridból nem úgy tűnik, hogy nagyon ki akarna szállni a házasságából, szóval inkább mondj le róla, ha akarna tőled valamit, másképp viselkedne, ez csak annyi, hogy legyezgeti a hiúságát, hogy nem csak a nejét érdekli, de csak pont annyira megy bele a játékba, hogy ne legyen miatta lelkiismeret-furdalása.

Nem azt mondom, hogy most hirtelen keress mást, mert ez nem így működik, de hagyd nyitva a lehetőséget magad előtt, hogy észrevedd, ha jön egy pont megfelelő, akivel még esély is van rá, hogy kapcsolat alakuljon ki köztetek.

Ez az ember lenyűgözött, ez abból a szempontból jó, hogy magadban meghatározhatod, hogy mivel tudott így hatással lenni rád, vagyis mit keresel egy férfiban. Ezzel sokan nincsenek tisztában és vándorolnak kapcsolatról kapcsolatra vaktában.

2016. ápr. 1. 13:42
 16/71 anonim ***** válasza:
29%
Semmit. Nős vagy foglalt pasi tabu. Döntöttem már ésszel a szív ellenében, újra megtenném.
2016. ápr. 1. 18:40
 17/71 A kérdező kommentje:

Azért voltam fenn hajnalban, mert este becsípődött a derekam, és annyira fájt, hogy nem tudtam aludni. Dolgozni se mentem be emiatt. Délelőtt nagyon elálmosodtam, lenémítottam a telefonom, és elaludtam. Mikor felébredtem, 5 nemfogadott hívásom volt tőle, meg 3 üzenet, és pont akkor kezdett el újra rezegni. Nem tudom mégis honnan a fenéből tudta meg mi történt, de olyan aggódó volt a hangja, mintha nem is tudom mi történt volna. Mondtam, hogy csak hajolni nem tudok, de ő rémesen felfújta az egészet. És nagyon ideges volt, pedig csak 3-4 órán keresztül nem tudott elérni. Vajon, ha soha többé nem érne el...? Ha csak megjátssza magát, akkor jó színész.

Egyébként meglepett, hogy nem értitek mit értettem az alatt, hogy a csaj magabiztos. :O Nem hinném, hogy bűnöző, vagy perverz, de ritka jó hozzáállása van a dologhoz.

2016. ápr. 1. 19:56
 18/71 anonim ***** válasza:

Mi ezen a jó hozzáállás?

Nézd,a pasi meg akar kefélni,ennyi.Biztos szimpatikus vagy neki,de nem fog feleségül venni.használat után ki fog dobni a kukába.Ne hagyd magad megvezetni.Vagy mondok még jobbat.Állj elé és kérdezd meg: kerek perec mondja meg,mi folyik közöttetek,és mit akar? Talán ezzel tisztázni lehetne...sajnos a leírásodból nekem az jön le,hogy csak magába akar bolondítani,hogy lefektessen.

2016. ápr. 1. 21:03
 19/71 A kérdező kommentje:

Mert az lenne a jó hozzáállás, ha betegesen féltékeny, és elüldözi vele a pasit, miután előtte jól kiidegelt minket, utána meg bosszút áll? Nem is tudom...

És ami azt illeti már megkérdeztem. Ekkor mondta, hogy szimpatikus vagyok neki, érzi, hogy egy hullámhosszon vagyunk, jól megértjük egymást, szerinte lelki társak vagyunk, és legyünk barátok. És akkor mondta azt is, hogy ha hamarabb találkoztunk volna, belém tudott volna szeretni :/ Azóta meg olyat is, hogy szeret engem. Hogy valami egészen különleges van köztünk, és talán nem is olyan hatalmas baj, ha ebbe nem zavar bele a szexualitás. Hogy ez így olyan mély, és tiszta.

Épp ez az, hogy azt mondja a barátom, de totál más jeleket küld, úgy viselkedik velem, mintha ennél sokkal többet érezne. Mintha együtt lennénk, csak szexualitás nélkül (verbális minek számít? :D )

2016. ápr. 1. 21:38
 20/71 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyen a nő hozzáállása, mert biztos a párjában, és ezért nem látja okát féltékenykedni. Ennyi a titok.
2016. ápr. 1. 22:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!