Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mit tennétek, ha barátzónába kerülnétek egy nős pasinál, aki olyan tüzesen szexi, hogy szinte lángol?
Hülye p vagyok és nem bírtam ki, hogy ne beszéljek vele. Írtam neki, ő pedig felhívott (elég messze lakunk egymástól). Össze-vissza hablatyoltam. Aztán csak kibukott, és megkérdeztem, mit tenne, mit érezne akkor, ha megszakítanám vele a kapcsolatot, ha nem akarnék többé a barátja lenni? Nem felelt, hanem visszakérdezett, hogy talán erre készülök? Mit akarok mondani ezzel, talán zavar valami, baj van? Azt mondtam előbb feleljen, de ő ismét visszakérdezett. Ezúttal valami váratlant, persze számíthattam volna rá, hogy majd ide lyukadunk ki, azt kérdezte szeretem-e őt. Szerelmes vagyok-e belé? A válasz ott volt a nyelvem hegyén, mégis ledermedtem. Hogy vajon miért kérdezi? Az agyam kattogott, de megszólalni nem tudtam. Azt mondta feleljek, és tudni fogom - nem tudom hogy értette ezt. Képtelen voltam kinyögni egy nyavajás igent. Hosszú csend után (ha az a türelmetlenül sóhajtozás, részemről meg a tehetetlen vissza sóhajtás) azt mondta, feleljek szeretem-e őt, vagy leteszi, és akkor tudni fogom. Mindketten tudni fogjuk. Én tettem le.
A sírás kerülget azóta, közben meg el sem hiszem, hogy ez megtörtént. És hogy így. Nem tudom mi lesz most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!