Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, MIÉRT vagytok ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, MIÉRT vagytok ilyenek?

Figyelt kérdés

Az összes jó pasi kúrógép... :( Csodálkoztok h én meg ribanc vagyok? :( Egyszerűen nem tudok kialakítna senkivel komoly kapcsolatot,mert aki tetszik az mind csak az egyéjszakás kalandokra hajt.

Egy olyannal meg aki nem nagyon az esetem,nem jövök össze,mert vele fix,h nem lenne jó a szex,pedig az nagyon fontos számomra.

2010. márc. 25. 21:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
:) elvagytok :D
2010. márc. 29. 17:27
 62/68 anonim ***** válasza:
sexelni muszály -.-' amíg ezt vallod halott az ügyed
2010. márc. 29. 17:30
 63/68 A kérdező kommentje:

Pont h te csinálod ezt nemvetted észre?

Már 4 válaszoddal előbb írtad,h nem pazarlod rám az idődet! De még mindig itt vagy,és újra és újra vissza fogsz térni :-)

Írhanték neked regényeket,de úgy sem fognád fel a hülye agyaddal+ nem is nagyon érdekelsz,hiszen ismerem a fajtád..

És úrja csak azt tudom írni,h bárkit át lehet itt verni,de te magad úgyis tudod,h milyen vagy valójában :)

Üdv!

2010. márc. 29. 17:32
 64/68 A kérdező kommentje:

esetleg muszáj!!

tanulj meg helyesen írni!

20/F pill és felveszlek ! :D

2010. márc. 29. 17:33
 65/68 anonim ***** válasza:
mápedig sexelni muszáj, és aki nem ezt vallja, ott bizony komoly pszichés problémák vannak
2010. márc. 29. 18:21
 66/68 anonim ***** válasza:
amíg a sex tart össze egy kapcsolatot vagy az az alapja az nagyon instabil
2010. márc. 29. 18:38
 67/68 A kérdező kommentje:
ki beszél itt kapcsolatról??
2010. márc. 29. 22:29
 68/68 anonim ***** válasza:
hmmm
2010. máj. 4. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!