Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, MIÉRT vagytok ilyenek?
Az összes jó pasi kúrógép... :( Csodálkoztok h én meg ribanc vagyok? :( Egyszerűen nem tudok kialakítna senkivel komoly kapcsolatot,mert aki tetszik az mind csak az egyéjszakás kalandokra hajt.
Egy olyannal meg aki nem nagyon az esetem,nem jövök össze,mert vele fix,h nem lenne jó a szex,pedig az nagyon fontos számomra.
Te meg egy akkora beképzelt ribanc vagy,mint a f*szom.
Csicska az,aki dob téged? Hová gondolsz? Vagy mit gondolsz te magadról itt? Hogy te vagy a sérthetetlen,a szent,a mindenható,az atyaúristen,akit ha valaki dob,már csicska?
Te vagy egy rohadt nagy csicska,hogyha még arra sem jössz rá,hogy esetleg azért dobna téged bárki is,mert rájön,mekkora egy utolsó ribanc vagy,aki csak b*szásra tart egy férfit,másra nem. És még te szidod a férfiakat? Hát térjél már észre! Semmivel nem vagy külöNb ezektől a férfiaktól,akiket most szidsz!
Namármost... ha valakit elkap a vadászösztön, ha csaj, ha pasi, nehéz róla leszokni, DE! Csak Te tudod megváltoztatni magad... Ha visszafogod magad, akkor ezt mások is észre fogják venni...
Egyébként nem minden jó pasi kúrógép, ahogy előttem fogalmaztátok... Nemrég volt egy pasim, 101-es a 100-as skálán és nem volt egy hűűű de tapasztalt. Közben nyáron meg én voltam benne az egyéjszakás kalandokban.
Nem a kinézeten múlik a dolog szerintem, és nem is csak a szerelmen. Hormonok... tanulmányoztam a dolgot...
Nem azok a csicskák :D Hanem a szerencsétlen,kis naív,tapasztalatlan hülye kis fiúk,mint amilyen te vagy!
De amúgy még mindig nem sikerült felfognotok a dolog lényegét.
Nem hagytak még el!SOHA.Mindig én szakítottam.
Egyik egyéjszaksá kalandom sem komoly kapcsolatak indult, meg volt beszlve,h "na most mindketten jól érezzük magunkat és mindenki megy a saját dolgára.." Ennyi. Igzatok van az én életem, én jól érzem magam így.
Nemi betegségek - hidd el, nem vagyok hülye, vigyázok magamra. Meg ne úgy képzeld el,h minden hétvégén mással fekszem le.
Hanem pl. havonta megismerek egy kurv@ jóóóóóóóóó pasit,akkor lehet h lesz vele vmi :)
Na ennyi :D
Ribanc vagy. De legalább azt becsülöm benned; őszintén bevallod. Idáig énis életem során csak olyan csajokkal jöttem össze akik ugyan jó szexet akartak és énis legyek velük "perverz". Minden jól ment, és szó is volt köztünk arról mi lenne ha járnánk, de kiderült hogy így vagy úgy az nem megy. Tavaly igencsak sok bnőm volt és picit kezdett az agyamra menni, hogy folyton egyedül vagyok és soha senkim nincs aki foglalkozna velem és énis vele. Immáron 1 éve senkivel nem feküdtem le és próbálok változtatni és ha esélyem is van egy új szexes kapcsolat inkább nemet mondok. Megúntam. Ennyi. Már ideje a komoly kapcsolatnak.
20/F
Ha hiszed ha nem én is szeretnék már komoly kapcsolatot,de olyannal aki tényleg tetszik...
Nem tudom miért vagyok ennyire válogatós..de aki nem tetszik,azt nem is találom vonzónak,tehát le se tudnék vele feküdni..ez itt a probléma.
42 % ->:D
Te egy vicc vagy, senki nem néz le,igencsak felnéznek rám,sztem ha találkoznánk te is íyg lennél,csak így nagy a pofád!
Amúgy meg sztem telejsen más fogalmad van a jó pasikról neked,mint nekem.. Nekem a nagyképű,kigyúrt,divatos sráck jönnek be,és gondolom tudjátok h ők h vélekednek a komoly kapcsolatokról,mivel bárkit megkaphatnak ezt ki is használják..ezrét vannak egy éjszakás kalandjaik..
És mivel én csak ilyen pasikkal jönnék össze,de ők csak egy éjszakás kalandokra vágynak,ezrét úgy döntöttem,h énis ezt fogom csinálni,mivel MEGTEHETEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!