Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! HA tetszik egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! HA tetszik egy csaj van hogy msn-en néha azért sem írtok rá pedig mindketten elérhetők vagytok és még a lány ki is írja hogy irjon már vki?

Figyelt kérdés
nem rólam van szó
2009. júl. 1. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakadjatok már el ettől az msn-es f@szságtól már elnézést. Szépen ráírsz beszélgettek, aztán van e kedved talizni és ennyi. Nem msn-en kell párkapcsolatot létesíteni. Szép az idő, itt a nyár, rengeteg program vár.
2009. júl. 1. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem taktikázok ilyenekkel, hogy ráírok vagy nem. Msn-t arra használom, ha valamit akarok, de épp nincs elérhető közelségben az illető, vagy ritkán találkozunk, akkor beszélek vele. Csajozni nem ott szoktam.

Ha meg valaki kiírja, hogy írjon már valaki, az egyenesen szánalmas. Érted, olyan, mintha ott ülnénk egy asztalnál, aztán elkezdene siránkozni, hogy jaj szóljon már valaki hozzám is... Szóljon ő, ha beszélgetni akar.

2009. júl. 1. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
igen, van hogy csak úgy, azért sem...de amúgy tényleg, ez kicsit elszomorít! Mindenki msn-en éli már az életét?????:S.....Ki a napfényre, emberek, ne legyetek már kockák!
2009. júl. 1. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
33 éves f vagyok és én még életemben nem MSN-eztem, azt sem tudom, hogy kell. Mégis elvesztettem valahogy a szűzességemet - talán túl korán -, sőt szerelmes is voltam és talán túl sok nőm is akadt. Ha egyész életeben egy kib*ott számítógép mellett akarsz rüthedni akkor csak nyomkodd a billentyűket! Ott úgy sem kell kiállnod és megmutatni, hogy tökös legény vagy, de így sohase lesz igazi - akár idősebb - nőd, olyan akitől esetleg tanulhatsz is valami értelmes dolgot ebben az életben és akkor nem kérdeznél ilyen f*szságokat!
2009. júl. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!