Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, MIÉRT vagytok ilyenek?
Az összes jó pasi kúrógép... :( Csodálkoztok h én meg ribanc vagyok? :( Egyszerűen nem tudok kialakítna senkivel komoly kapcsolatot,mert aki tetszik az mind csak az egyéjszakás kalandokra hajt.
Egy olyannal meg aki nem nagyon az esetem,nem jövök össze,mert vele fix,h nem lenne jó a szex,pedig az nagyon fontos számomra.
ez így van ... aki jó srác, az nem gondolod h kihagyja a fiatalságát és nem kúrogat naponta 5x ...
ez csak ábránd, de sztem fogadd el, csajszi létedre inkább te is halásssz ki minél több klassz srácot, és mindjárt nem fogsz elégedetlenkedni :)
Na akkor mesélek...
Szóval ha van egy srác aki tök tetszik...
S tudom róla,h csak a ribancokat hajtja,komoly kapcsoaltra nem vágyik..
Szted ő randizgatna velem??
Nem, de én meg addig nem nyugszom,amíg nem kapom meg,akár egy éjszakára.
Nők miért vagytok ilyenek?Mindig a külsőről ítéltek lenéztek megaláztok semmibe vesztek.Én amikor esélyt kaptam akkor kihasználtam és egy nagyon hosszú boldog kapcsolatom volt...
Azért csak ítéld meg a borítóról a könyveket...
Így még nagyon sokat fogsz csalódni.
Félreértetettek.
Volt komoyl kapcsolatom (14hónap)
És most is lehetne komoly kapcsolatom,de nem azzal akivel szeretnék..
Nem voltam régen ilyen,mint most..
Dehát ti is ezt csináltjátok?
Már tényleg nem érdekel ha leribancoznak,ügyesen csinálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!