Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, MIÉRT vagytok ilyenek?
Az összes jó pasi kúrógép... :( Csodálkoztok h én meg ribanc vagyok? :( Egyszerűen nem tudok kialakítna senkivel komoly kapcsolatot,mert aki tetszik az mind csak az egyéjszakás kalandokra hajt.
Egy olyannal meg aki nem nagyon az esetem,nem jövök össze,mert vele fix,h nem lenne jó a szex,pedig az nagyon fontos számomra.
jajajajajaj. Túl nagy a pofikád kiscsaj!
A sötét agyaddal nem tudsz fogalmazni.
Nem fogok 1000 oldalt végigolvasni a szánalmas történetedről. Oldd meg magadnak. Ha annyira jó csaj lennél, akkor nem kéne feljárkáljál ide h sajnáltasd magad.
Sztem én jobb vagyok nálad,és ez abban mutatkozik meg h aki igazán jó vmiben az nem kérkedik h 'hú...szupersztár vagyok' na ez a szánalom.
Mindíg annak nagy a pofája, aki nem tehet meg bizonyos dolgoat. Sztem te csak szeretnéd ha ennyi pasid lehetne. Közben meg a suli szégyene vagy. És hát persze csak neten keresztül tudsz okoskodni meg nagypofájúskodni. Én nem beszélgetnék veled, hanem felrugnálak kb.
De ird ki magadra h 'ribi vagyok, ingyen dugok bárkivel" és megoldódik az összes bajod. Máshogy úgysem tudnál összeszedni senkit sem.
Figyelj ide:D Ez a kérdés a jó pasikhoz szólt,nem az irigy,csicska csajoknak.
Csak egy módon derülhet ki,h ki hazudik,ha találkozunk!!!!!!!!!
Én bemerem vállalni!!!
Na?????????
naa :) !!
neked inkább valaki mással kéne találkoznod :$:P
20/F
Ja,és olvad el,h mit írtál :D
EBBEN FELLELHETŐ EGY KIS ELLENTMONDÁS:
Sztem én jobb vagyok nálad,és ez abban mutatkozik meg h aki igazán jó vmiben az nem kérkedik h 'hú...szupersztár vagyok' na ez a szánalom.
"Sztem én jobb vagyok nálad" :DD -> "aki igazán jó vmiben az nem kérkedik"
Jaj drágám,ezt bebuktad!! :-)
én is be merem vállalni simán. De tudod az ilyen magadfajtáknak nincsen helye a naptáramban.
Különben mintha kezdenél ideges lenni...csak nem rátapintottam az igazságra? :O
Tudod mit? Uncsi vagy, és szánalmas. Inkább más értelmesebb kérdések megválaszolására pazarlom az időmet. nem rád.
amúgy a te nagy pofádhoz mértem a kérkedést.
És hozzád képest az a mondat nem annak számít, bocsika...hehe
igen...irsz h legyen mit mondanod meg h tiéd legyen az utolsó szó. Na de legyen ma a te napod...rádhagyom mint ahogy a hülyékre szokták....asszem 'sakk-mattot' kaptál :)
Szevasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!