Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, MIÉRT vagytok ilyenek?
Az összes jó pasi kúrógép... :( Csodálkoztok h én meg ribanc vagyok? :( Egyszerűen nem tudok kialakítna senkivel komoly kapcsolatot,mert aki tetszik az mind csak az egyéjszakás kalandokra hajt.
Egy olyannal meg aki nem nagyon az esetem,nem jövök össze,mert vele fix,h nem lenne jó a szex,pedig az nagyon fontos számomra.
kezdesz kíváncsivá tenni :P
20/F
Oké,engem nem érdekel mit gondolsz rólam.
Egyik válaszoló írta is,h a fiúk büszkék arra,ha "kúrógépnek" hívják őket.Pedig végülis ha úgy vesszük az olyan mint a ribanc nem??
20/f Miért? Az előbb még leribancoztál te is.Bár nem veszem sértésnek :D
írtam :) ribänc vagy, de legalább őszintén bevallod. Ennyi. :) Az ilyet jobban tisztelem, mint aki jónak mondja magát és idő közbe derül ki hogy ribänc
20/f
Én eléggé értem amit irtál.Engem is sokan ribancnak tartanak,azért mert szeretek szexelni és ha egy jó pasival hoz össze a sors akkor nem hagyom ki.Van egy jóbarátom aki nagyon jó pasi.Vele nem feküdtem le mert megbeszéltük hogy többet ér a barátságunk.Sokat szoktam vele beszélgetni arrol hogy őis imád szexelni és soklánnyal volt már.De ha ö elmondja a barátinak vagy bárkinak akkor nem nézik le miatta meg nem szólják le,inkább tisztelik.Persze ha egy lány van ezzel igy akkor rögtön qurva.Én már ott tartok hogy titokba kell tartanom hogy kivel kavarok.
17/L
No figyelj.. Nem tudom hány éves vagy, de ez minden korban szégyen.. A f*szmért nézed le a férfiakat? Vannak köztük bunkók, ugyanúgy mint a nők közt.
És már bocsánat, de TE vagy a kúrógép az utolsó mondatod alapján a kérdésben. Még ki is jelented az elején.
Nem ismerlek (jobb is), de megmondom, hogy egy piszok nagy ribanc vagy, akinek csak az számít, hogy minnél több fallosz járjon benne, és külső alapján válogatsz a pasik közt.. Mert megteheted. Haha, rinyálnál ha adnák egy rendes nagy taslit, csak azért, mert megtehetem.. Majd ráfutsz egy jóképű, bunkó férfira, aki széjjelkúr, de aztán úgy elver, hogy csak na.. Sok szerencsét...
Azért nincs normális kapcsolatod mert a f.rkát fogod meg először nem a kezét. ilyenek miatt találták ki hogy több f.szt fogott életébe már mint kilincset.
Ha változtatni szeretnél, mihamarabb tedd meg mert olyan híred lesz hogy később senki nem mer majd hozzányúlni.
Aki normális srác az nem feltétlen szexisten és jelszava a: PARTYSUNAOFF mert mindenki jól ismeri azokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!