Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Tényleg képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Tényleg képesek vagytok ilyen gyorsan erre?

Figyelt kérdés
Már tárgytalan az ügy, de volt egy barátom, akit nagyon szeretek, még most is, csak én idióta megcsaltam. (nem kérek lehurrogást, megbántam, nem vagyok rá büszke) Elmondtam neki, azt mondta, ennyitől nem dől össze a világ. Én mégis szakítottam vele, úgy éreztem, ezek után nem menne. Hülye voltam, megbántam. Vissza akartam sírni magam hozzá, de ő azt mondta, már nem szeret. Ilyen hamar kiszerethetett belőlem? Vagy csak letagadta az érzéseit? Az tuti, hogy míg együtt voltunk, szeretett. Éreztem, mások is mondták, kimutatta rendesen. De így..ilyen hirtelen..Lehetséges?
2009. aug. 18. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megbántottad.Nem tudja h visszafogadjon-e...
2009. aug. 18. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Én még jól meg is vertelek volna ne haragudj meg, de örülj neki h nem fogad vissza.
2009. aug. 18. 21:56
 3/6 anonim válasza:
100%

1.Ha szeretsz valakit, nem csalod meg massal.

2.Ha szakitottal,miert "sirod" vissza magad?

3.A megcsalast megbocsatani lehet,de elfelejteni nem.

Azt hiszem Te sem vagy tisztaban a sajat erzeseiddel,akkor a maseval, hogy lennel.

Tanulj a tortentekbol es menj tovabb!

2009. aug. 18. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

személy szerint ha engem megcsalnának, rohadtul nem érdekelne a csaj utána..

ha szereti vki a másikat meg se kéne forduljon a fejében!!!

igen lehetséges hogy megutált, simán eltom képzelni

2009. aug. 18. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Te ezen csodálkozol? Persze, hogy nem fogad vissza. Miért, mire számítottál.?? Ő szeret, te megcsalod. Ő megbocsájt, erre te szakítasz vele. Mégis, mit gondoltál, hogy majd ezek után még tárt karokkal fog várni? Szerintem lehet, hogy még mindig szeret, csak azért mondja, hogy nem, mert nem akar visszafogadni. És ez teljesen érthető. Nem is érdemel meg téged. Nemhogy örültél volna neki, hogy megbocsájtja, hogy félreléptél!!!! Eh... -.-

22/F

2009. aug. 18. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Előbb kellene elgondolkodni, hogy mit szeretnél, és nem csak kapkodni erre-arra. Ráadásul többször is.

Persze, hogy nem bírta ki.

2009. aug. 19. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!