Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Ti, hogy vagytok képesek az ilyenen túltenni magatokat? Komolyan :S Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny erre?
Évek kellenek, csalódások 100x 1000x , kapcsolatok, sokat kell ismerkedni és évek alatt belerázódsz, hogy az élet nem áll meg és a fiúk nem sírnak, ergo zárd ki az érzéseidet.. idővel megtanulod, hogy hogyan kell!
van egy ilyen mondás féle is, hogy:
-csalódni kell 100x 1000x hogy boldogok lehessünk egyetlen 1x... valahogy így van :)
jobbat nem tudok. mikor legszívesebben csak rá gondolnál, felhívnád, vagy ráírnál fészen, ne tedd, foglald el magad
sajnos a szerelem szemét dolgokat tud művelni veled
ha látsz még esély a dologra ,akkor hajrá ,de ha valaki egy nyár alatt kettő sráccal kavar ,nem hiszem hogy komoly kapcsolatra vágyik
18f
Hasonló cipőben járunk, azonban én már, hogy az egyik előttem szólóhoz kapcsolódjak, megtanultam irányítani az érzelmeimet.
Hagyd a csajt, és keress valakit, aki megérdemli a szeretetedet ;)
Keress inkább pasikat! Nekem bevált!
SP voltam, sziasztok!
talán nem csak gondolni kellett volna rá...oké hogy távolság stb. de azért kapcsolatot lehet tartani...lehet hogy ő éppen annyira "utál" téged,mert nem kerested...
bocsi ha félreértettem valamit,de így jött le.(hogy nem beszéltetek)
Hát de ezaz. Minden számomra szóbajöhető, potenciális barátnőjelölt szintű lánynak biztos volt már barátja. Biztos dugott már ami nem is probléma persze. De közben még is . Vagy csak Én vagyok ilyen féltékeny? És egyébként ő nem k*rva , sőt jó híre van. Ezért is tetszett meg ennyire. Magamnak persze elnézek bármilyen kisebb-nagyobb kalandot , tudjátok kulcs-zár dolog.
Aki mondjuk pl: 1200 éve él boldog szerelmes kapcsolatban az nem írná meg ,hogy hogyan tudta elfogadni az ilyesmit? Persze ne olyanok írjanak akik még az első szerelmükkel vannak együtt. Hanem mondjuk 18 évesen jöttek össze vagy mittomén. Nem érdekel titeket a múltja? Tudtok róla mindent egyáltalán? Lehet ,hogy már ezren szétb*szták... tudom beteg gondolkodás. de nem tud nem érdekelni. Egyébként tudom 3 barátja volt eddig. De aztán kitudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!