Lányok egy sima beszélgetésből képesek vagytok leszűrni hogy a fiú szűz e?
Nem igazán szűrhető le,jól titkolva még szex alkalmával sem derül ki.
Volt ilyen pasim,24 volt,én 18...eszembe nem jutott volna,hisz helyes pasi...utlag derült ki,hónapokkal később...akkor értettem meg hogy miért olyan hamara,miért annyira esetlenül...pedig semmi baj nem lett volna abból ha elmondja,csupántürelmesebb lettem volna
Szerintem simán leszűrhető, sokkal félénkebbek, főleg az első szexnél éreztem, olyan bájosan "ügyetlen" volt. Én nem éreztem semmi kiábrándítót benne, mindent el kell kezdeni valahol:)
Emiatt ne légy frusztrált, aki kinevet emiatt egy h.lye p.csa.
Hacsak nem viselsz vastag keretes szemüveget, kötött mellényt, kockás inget, elavult divatú frizurát és nem hordasz mindenhová magaddal laptopot, akkor nem fognak arra gondolni, hogy szűz vagy-e még.
A csajok ezt lehet, hogy aranyosnak tartják, de férfiasnak biztos, hogy nem. Nem mondják a szemedbe, de kb. úgy fognak kezelni, mintha leprás lennél. Egyrészt nincs a homlokodra írva, hogy mi a helyzet. Ha egyenesen rákérdez, akkor annyit mondsz, hogy nem. Úgysem fog rájönni, vagy te is visszakérdezel és zavarba hozod. Sokuknak amúgy is kínszenvedés a szex, még maguk sem tudják mi kell nekik, úgyhogy ne görcsölj ezen.
„az előző barátom szűz volt előttem és rájött, hogy jajj ő még nem élte ki magát, és ezért dobott. szóval inkább kéne egy olyan akinek már volt pár kapcsolata és lefeküdt már pár lánnyal”
Ennyi erővel ez fordítva is igaz nem. Vagy te az első pasiddal vagy még a mai napig? Ha adott egy szűz csaj, amellett, hogy hónapokig kell várni, mire végre kötélnek áll, honnan tudjam, hogy nem fogja benyögni, hogy nem élte ki magát?
17:19
én írtam amire válaszoltál.
nem, természetesen én se a legelső barátommal vagyok, nem is az bánt, hogy szakítottunk, hanem az OK. mert amúgy nagyon jó volt minden, tök jól megértettük egymást, és akkor egyszer csak benyög egy ilyet, hogy ő más lányokkal lenne. na mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!