Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, ti képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, ti képesek vagytok teljesen eltekinteni a külsőtől?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy fiút, teljesen belezúgtam, legalábbis az eszébe a stílusába. Figyelmes, kedves, jó humora van, így még sosem éreztem magam senkivel, teljesen ideális, azt mondanám megtaláltam életem párját. De! Sajnos semmilyen szinten nem vonz fizikailag, ilyen értelemben egyáltalán nem vonzódom hozzá. Bennem van a hiba? Hogyan lehet ettől eltekinteni, több szempontból is rosszul érzem magam emiatt, egyrészt mert egyébként nem tartom magam felszínesnek, másrészt meg egy ilyen pasit elszalasztani emiatt?

Nektek sikerült mér ilyen? Olyan fiúval vagy lánnyal együtt lenni-maradni, aki egyáltalán "nem jött be"?

2011. ápr. 13. 23:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
51%

nem

19/F

2011. ápr. 13. 23:07
 2/35 anonim ***** válasza:

Egy kis introspekció:

Képzeld el, amint kettesben vagy vele, átölel, megcsókol.

Képzeld el, amint szeretkeztek.

Képzeld el, amint az első babátokat várjátok.

Na, hogy ment?

2011. ápr. 13. 23:07
 3/35 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos nagyon válogatós vagyok

ezért nincs pasim

19/L

2011. ápr. 13. 23:09
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
nálam a humor és az intelligencia az elsődleges... az exeim felét nem igazán mondanám helyesnek:)
2011. ápr. 13. 23:10
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Fontos a külső, ha nem tetszik, nincs fizikai vonzalom. Anélkül meg nincs kapcsolat, max barátság.
2011. ápr. 13. 23:11
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, aki első látásra nem jött be, de ahogy megismertem, valahogy "megszépült" a szememben. Ha belezúgtál, akkor szerintem minimális vonzalom azért megvan..:D
2011. ápr. 13. 23:12
 7/35 A kérdező kommentje:
23:07. ajjaj, nehezen...
2011. ápr. 13. 23:12
 8/35 A kérdező kommentje:
23:12. én is erre számítottam, hogy majd "megszépül", de egyelőre nem.
2011. ápr. 13. 23:14
 9/35 anonim ***** válasza:

ma 23:12

No, akkor nincsen mit mondani, ez nem fog így menni. Az pedig nem felszínesség szerintem, ha nem alakul ki a vonzalom. Az vagy van, vagy nincsen.

2011. ápr. 13. 23:14
 10/35 A kérdező kommentje:

23:11. ez a gond, hogy ő többet akar barátságnál és én is elvileg, mert egyébként legszívesebben 0-24 vele lennék, csak ebből a 11-08-ig nem vonz annyira.

várjak még, hátha megérkezik ez a vonzalom? tényleg szeretném.

2011. ápr. 13. 23:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!