Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, ti képesek vagytok teljesen eltekinteni a külsőtől?
Nemrég megismertem egy fiút, teljesen belezúgtam, legalábbis az eszébe a stílusába. Figyelmes, kedves, jó humora van, így még sosem éreztem magam senkivel, teljesen ideális, azt mondanám megtaláltam életem párját. De! Sajnos semmilyen szinten nem vonz fizikailag, ilyen értelemben egyáltalán nem vonzódom hozzá. Bennem van a hiba? Hogyan lehet ettől eltekinteni, több szempontból is rosszul érzem magam emiatt, egyrészt mert egyébként nem tartom magam felszínesnek, másrészt meg egy ilyen pasit elszalasztani emiatt?
Nektek sikerült mér ilyen? Olyan fiúval vagy lánnyal együtt lenni-maradni, aki egyáltalán "nem jött be"?
Eleve különbözőek, eltérőek az emberi ízlések. Mindenkinek tetszik valaki, vagy ha annyira nem is, agy megszépül a szemében, vagy semmi.
Azért persze mindenki igyekszik olyannal lenni együtt, aki számára külsőleg is vonzó. Ez is egy komplex dolog, ami pofon egyszerü. :)
Volt már olyan barátom, aki először nem igazán volt az esetem, de amikor jobban megismertem és beleszerettem, akkor már testileg is vonzódtam hozzá. De fordítva is: szuper pasi, de belül nulla, később már szexuálisan sem vonzott.
Mindenesetre eddig én úgy tapasztaltam, hogy ha az elején, rövid ismerkedés után úgy érezzük, hogy konkrétan nem szeretnénk hozzáérni (nem konkrétan a szexre gondolok, csak odabújásra, puszikra, simogatásokra), akkor később már nehezen alakul ki. De ez csak az én tapasztalatom, nem biztos, hogy minden esetben így van.
Szerintem, ha csak a súlya a gond, legyél vele őszinte. Mondd le neki, hogy mit érzel iránta, és hogy csak ez az akadálya a kapcsolatotoknak.
Ez nem felszínesség. :) Ha úgy szeret téged, akkor hajlandó lesz edzeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!