Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, ti képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, ti képesek vagytok teljesen eltekinteni a külsőtől?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy fiút, teljesen belezúgtam, legalábbis az eszébe a stílusába. Figyelmes, kedves, jó humora van, így még sosem éreztem magam senkivel, teljesen ideális, azt mondanám megtaláltam életem párját. De! Sajnos semmilyen szinten nem vonz fizikailag, ilyen értelemben egyáltalán nem vonzódom hozzá. Bennem van a hiba? Hogyan lehet ettől eltekinteni, több szempontból is rosszul érzem magam emiatt, egyrészt mert egyébként nem tartom magam felszínesnek, másrészt meg egy ilyen pasit elszalasztani emiatt?

Nektek sikerült mér ilyen? Olyan fiúval vagy lánnyal együtt lenni-maradni, aki egyáltalán "nem jött be"?

2011. ápr. 13. 23:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, sajnos nagyon válogatós vagyok

ezért nincs pasim

19/L"

Ugyanmár, nem ezért nincs, hidd el nekem :P

19/F

2011. ápr. 13. 23:18
 12/35 A kérdező kommentje:
óó. pedig tényleg azt hittem, hogy ez felszínesség kérdése, majd alakul valahogy. roppantul sajnálnám a dolgot. biztos hülyén hangzik ez a helyzet, de úgy is érzem magam.
2011. ápr. 13. 23:19
 13/35 anonim ***** válasza:
A vonzalom nem érkezik meg. Szerintem. Legalábbis nem ennyi idő után.
2011. ápr. 13. 23:19
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vonz egyáltalán fizikailag, akkor hogy gondolkozhatsz, erőlködhetsz azon, hogy párkapcsolatot akarj vele. Lehet, hogy nálad ez valami másfajta gát. Vagy már persze nagyon akarsz egy párt.
2011. ápr. 13. 23:20
 15/35 anonim ***** válasza:

ma 23:19

Én is voltam már ilyen helyzetben. És úgy gondoltam, jobb, ha nem csapom be sem azt, aki iránt ilyesmit érzek, sem pedig önmagamat.

16/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem akarsz többet, ha nincs semmilyen vonzódás. Egyszerűen csak átlagnál mélyebb barátság ez részedről, nem szerelmi kapcsolat.
 17/35 A kérdező kommentje:
23:20. azért, mert tényleg hihetetlen, hogy mennyire egy hullámhosszon vagyunk, remekül érzem magam vele, sok minden érdekli és hosszasan tudunk beszélgetni mindenről, felnézek rá, megnevettet stb stb, stb. tényleg, a másik énem. nem egy kapcsolat hiányzott az életemből, ezzel nincs gond, hanem egy ilyen pasi. mert ilyen pasi nincs is. :) aztán kiderül, hogy mégis van, csak hát. megáll az eszem.
2011. ápr. 13. 23:24
 18/35 anonim ***** válasza:
Szereted őt? El tudod képzelni, hogy testileg örömet okozzatok egymásnak?
2011. ápr. 13. 23:26
 19/35 A kérdező kommentje:

23:20 --2. (jé pont többen is) :). sajnos azt hiszem ez lesz a vége, bármennyire is nem szeretném.

23:20--3. ez elképzelhető tényleg, de akkor én ilyet még sosem éreztem. kár, hogy így sosem lehet belőle rendes barátság, de nem is tudom, mindenki más eltörpül mellette.

2011. ápr. 13. 23:27
 20/35 A kérdező kommentje:

23:26. én most tényleg azt gondolom, hogy szerelmes vagyok belé. de lehet, hogy ez nem jó szó arra, ha nincs fizikai vonzalom. egyszer megcsókolt.

nem volt rossz, de igazából utána csak nevettünk. de akkor láttam a szemében, hogy sajnálja, viszont azóta nem próbálkozott. egyébként ez tetszik, gyönyörű szemei vannak.

2011. ápr. 13. 23:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!