Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jött vissza a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jött vissza a barátnőm? Ezután jobban fog értékelni?

Figyelt kérdés
Barátnőm elhagyott, elég gyorsan lett valakije. (Szerintem talán már mellettem még lehetett neki, de nem tudom biztosan csak van egy ilyen érzésem. Elmondása szerint utánam találkoztak csak). Aztán kb 1-1,5 hónap után magától visszajött hozzám. Mi lehet az oka? Ezután erősebb lesz a kapcsolat? Mármint ha egyszer már megbánta és magától jött vissza (gondolom mert velem jobb), akkor jobban fog értékelni? Tudom hogy összetettebb a kérdés ennél, de úgy nagy általánosságban így működik? Gondolom biztosan jobb vagyok, ha kidobta a másik férfit. 32F
ma 08:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd ha talál egy újat, akkor megint le fog lépni. Ne legyél naív.
ma 08:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam én is már. A másik férfi nem volt jobb. Nem vagyok nagyképű vagy ilyesmi, de tényleg nagy köztünk a differencia minden szempontból. Több mint egy évig együtt voltunk és kicsit kezdett ellaposodni a dolog. Sok dolgom volt és most ennek vége. Most jól működik minden. Tehát hibás voltam benne és most jó a helyzet részemről.
ma 08:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Te egy biztos pont voltál az életében, a másikkal nem jött be a dolog, ezért vissza próbálja magát sírni. Ha megint talál valakit, aki szerinte megfelelő "utódod" lenne, akkor megint lelép. Tudom, hogy nehéz ellenállni, hogy vissza fogadd, de hosszú távon csak ártasz vele magadnak
ma 09:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te ilyen "átjáróház" vagy: szabadon ki-be járkálhatnak az életedben. Ez a legnagyobb gáz a történetben.
ma 10:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd csak egy kapcarongy volt az új pasinak és pics@n lett rúgva! Nem azért ment vissza hozzád, mert otthagyta az új pasiját, mert rájött annyira szeret! Azért ment vissza hozzád, mert nincs ló, jó a szamár is, és menedékképp, tökéletes vagy neki. Ne legyél sebtapasza senkinek!
ma 10:12
 6/12 anonim ***** válasza:
A másik pasi kirúgta miután megunta a szexet vele és hozzád kullogott vissza. Nem vagy jobb pasi számára hiszen más férfi miatt elhagyott és ha kellett volna neki akkor vele lenne, nem ment volna hozzád vissza!
ma 10:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem a pasi rúgta ki. Tudom, mert kb egy hónap volt amíg levakarta. Ismerem a férfit és végigkövettem a dolgot. Szóval az a része rendben, hogy nem kirúgta és ezért jött vissza, ezt teljesen biztosan tudom. Azt nem tudom hogy ha visszajött, mert velem jobb, akkor megbecsül vagy sem. De persze tudom hogy ezt lehetetlen megmondani.
ma 10:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Igazából közben is néha írt nekem, látszólag teljesen barátilag és nem mondott a pasiról soha rosszat, de mivel ismerem ezért éreztem hogy nem jó vele.
ma 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:

"Barátnőm elhagyott" - Oka volt rá. Még mindig fennáll az az ok?

Én nem fogadtam volna vissza.

ma 10:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező szakított veled egy friss kapcsolatban. Azonnal rád unt és mással jött össze. Lehet meg is csalt és téged az érdekel, hogy értékel-e, jobb pasi vagy-e. Egy papucs vagy amit kihasznál aztán kidob mint megtette. Nincs rajtad mit értékelni amikor önmagad se értékeled!
ma 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!