Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jött vissza a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jött vissza a barátnőm? Ezután jobban fog értékelni?

Figyelt kérdés
Barátnőm elhagyott, elég gyorsan lett valakije. (Szerintem talán már mellettem még lehetett neki, de nem tudom biztosan csak van egy ilyen érzésem. Elmondása szerint utánam találkoztak csak). Aztán kb 1-1,5 hónap után magától visszajött hozzám. Mi lehet az oka? Ezután erősebb lesz a kapcsolat? Mármint ha egyszer már megbánta és magától jött vissza (gondolom mert velem jobb), akkor jobban fog értékelni? Tudom hogy összetettebb a kérdés ennél, de úgy nagy általánosságban így működik? Gondolom biztosan jobb vagyok, ha kidobta a másik férfit. 32F
ma 08:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10#Vagy ennyire rosszul fogalmaztam vagy nem mindenki olvassa el amit írtam. Több mint egy évig együtt voltunk.

9# Már nem áll fenn. Nagyon sokat kellett dolgoznom és hetente jó esetben egyszer tudtunk találkozni... végülis meg is értem, ez nagyon kevés. Most viszont már van időm és minden rendben is van azóta

ma 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Félre akart baszni. És a végén még te örülsz. Okos csaj
ma 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:

"Több mint egy évig együtt voltunk."

Pontos számot nem írtál tehát lehet együtt voltatok 1,5-2 évet ami friss kapcsolat, de még a 3 év is friss amikor mások 5-6 év után mennek szét. Amúgy sem a számokon kell lovagolni hanem azon, hogy az udvari bohóca vagy és bármikor megcsal, lecserél másra.

ma 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem fog jobban értékelni. Sőt még több mindent meg fog veled csinálni, mert simán megteheti... Valószínűleg a másik pasival ezeket nem tehette meg és ezért ejtette a barátnőd és kullogott vissza hozzád.
ma 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!