Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet úgy barátnőm, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy barátnőm, ha a romantikus nyáladzást nem igazán szeretem, és értékelni se tudom nagyon?

Figyelt kérdés
Valamiért nem vagyok ez hu de nagy romantikus stilus,viccen kívül az ölelést se igényelem különösen de ettől lehet barátnőm ?
2017. jún. 4. 23:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs megtiltva.
2017. jún. 4. 23:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze. Minden zsákra akad folt.
2017. jún. 4. 23:27
 3/12 anonim válasza:
Lehet.
2017. jún. 4. 23:36
 4/12 anonim ***** válasza:

lehet,mert a filmeken kívül a nők rosszul vannak a romantikától.

legfeljebb évfordulón,lánykéréskor,babázáskor stb szeretik.

2017. jún. 4. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Na én pont fordítva vagyok. Én szeretem az ilyet és egy volt barátnőmet kifejezetten zavarta, szóval vannak lányok, akik ezt nem szeretik.
2017. jún. 4. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Most az, hogy ide ennyit írsz magadról az kb. egy nesze semmi fogd meg jól. Sőt, magáról reálisan objektívan senki sem tud nyilatkozni, akkor sem, ha ír egy regényt. Mások, a lányok ítélik meg, hogy milyen vagy, hogy érdekled-e őket, nem az, hogy te magadat milyennek találod, vagy szeretnéd találni.

Nekem is van ismerősöm, aki úgy nyilatkozik magáról, hogy ő csak simán nem egy nyálgép, ez még jól is hangzik, csak az a baj, hogy ő ezt hiszi magáról, valójban meg arról van szó, hogy egy igazi taj paraszt, aztán csodálkozik, hogy miért nem áll meg neki senki.

2017. jún. 5. 00:03
 7/12 anonim ***** válasza:
lehet, vannak érzéketlen klibák
2017. jún. 5. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Keress rá az öt szeretetnyelvre. Ne riasszon meg a keresztény felhang, anélkül is értelmes. Te máshogy mutatod ki a szeretetedet mint mások, valakinek pont erre lesz szüksége.
2017. jún. 5. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet, sok lány van, aki szintén ilyen. Pl. én se igénylem a rózsát, bonbont, virágszirmokat, gyertyákat meg egyéb nyálas dolgokat. Volt ilyen pasim, de engem ez borzalmasan zavart, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy állandóan ennyire tepert, úgy éreztem, hogy ehhez képest én nem adok semmit.

Na a férjem viszont olyan, mint én. Nincsenek ilyen tipikus romantikus, gyertyafényes vacsik, viszont van, hogy főz nekem finomat (vagy én neki), ágyba kávé, vagy elmegy a boltba, és hoz egy kis üveges kólát, mert tudja, hogy szeretem, csak ritkán iszom. Szóval attól, hogy nincs meg ez a tipikus nyálas, filmes romantika, az odafigyelés működhet.

2017. jún. 5. 11:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Vannak nőből is ilyen típusok, de ha őszinte akarok lenni, akkor már alapvetően hendikeppel indulsz, mert több nő van, aki igényli pl. az ölelést, összebújást, mint aki nem. Én pl. a nyálas romantikus dolgokat nem szeretem (ilyen rózsaszirmos ágy stb.), de az ölelés stb.-t igénylem.
2017. jún. 6. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!