Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet úgy barátnőm, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy barátnőm, ha a romantikus nyáladzást nem igazán szeretem, és értékelni se tudom nagyon?

Figyelt kérdés
Valamiért nem vagyok ez hu de nagy romantikus stilus,viccen kívül az ölelést se igényelem különösen de ettől lehet barátnőm ?
2017. jún. 4. 23:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9# az a baj, hogy aki így határozza meg magát, hogy ő nem nyálas, meg nem igényli az ölelést sem és nem is értékeli az ilyeneket, az általában az a fajta, aki ilyen szépen adja elő, hogy egy paraszt, és nem hogy nem visz neked egy üveg kólát, de a fejedre is szarik, nem figyel oda, . Aztán nem érti, hogy mi a vele a baj, a nők miért csak a nyálasokat szeretik.
2017. jún. 6. 12:23
 12/12 anonim ***** válasza:

#11: a rideg, figyelmetlen bunkó, meg a nem nyálas azért nem ugyanaz, szerintem ez a saját példámon is látszik.

Értem, amit mondasz egyébként, sokan a bunkóságukra mondják, hogy ők nem romantikusak és kész, de azért elég hamar észre lehet venni, miről is van szó valójában, és lehet mást keresni, ha kiderül, hogy egy önző paraszt.

Azzal mondjuk tökéletesen elvagyok, hogy nem szórja be virágszirmokkal az ágyat minden második este, meg etet csokiba mártott eperrel szex előtt/után. Ezek a nyálas dolgok szerintem, amit nemhogy nem igénylek, de valószínűleg kiütést kapnék tőle, ha rendszeres lenne. De azt nem tolerálnám, hogy nincs ölelés, normális intimitás, nem tisztel, és semmilyen módon nem figyelmes. Szóval a ne ölelgess, ne puszilgass, ne szólj hozzám, az szerintem már nem fér bele a "nem romantikus" kategóriába. Az inkább a "nem szeretlek, és leszarom a fejedet" kategória.

2017. jún. 6. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!