Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, ti képesek vagytok teljesen eltekinteni a külsőtől?
Nemrég megismertem egy fiút, teljesen belezúgtam, legalábbis az eszébe a stílusába. Figyelmes, kedves, jó humora van, így még sosem éreztem magam senkivel, teljesen ideális, azt mondanám megtaláltam életem párját. De! Sajnos semmilyen szinten nem vonz fizikailag, ilyen értelemben egyáltalán nem vonzódom hozzá. Bennem van a hiba? Hogyan lehet ettől eltekinteni, több szempontból is rosszul érzem magam emiatt, egyrészt mert egyébként nem tartom magam felszínesnek, másrészt meg egy ilyen pasit elszalasztani emiatt?
Nektek sikerült mér ilyen? Olyan fiúval vagy lánnyal együtt lenni-maradni, aki egyáltalán "nem jött be"?
ma 23:51
Pedig szerintem meg kellene beszélned vele. Te vágysz rá, legalábbis a belső értékeire feltétlenül. A külső meg, ahogy te magad is írtad változtatható. A ruha mindenképpen, a súly is azért bizonyos határok között. Elő lehet adni mindent úgy, hogy ne sérts meg vele senkit. Szerintem próbáld meg megbeszélni vele a dolgot. Ezen a jövőtök is múlhat.
ma 23:51
Egyébként még annyit, hogy ha én lennék a pasi, és én olvasnám ezt, amit írsz (mint ahogyan sajnos nem én vagyok az :)), akkor erősen gondolkodnék azon, hogy egy nőért, aki ilyet képes irántam érezni, megpróbáljak változtatni az általad említett dolgokon.
23:56-59 igyekszem majd, de egyelőre nem is tudom hogyan hozakodnék elő ilyesmivel. plusz tudom, hogy őt is zavarja és azért ez nagyon rosszul eshet. egyébként szerintem fogalma sincs, hogy mennyire odavagyok érte, de pont ezért igyekeztem is palástolni, amennyire lehetett, amíg ki nem derítem magamról, hogy mi a fenét akar a hülye fejem.
és aranyos vagy, köszi. :) és tényleg alszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!