Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, ti képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, ti képesek vagytok teljesen eltekinteni a külsőtől?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy fiút, teljesen belezúgtam, legalábbis az eszébe a stílusába. Figyelmes, kedves, jó humora van, így még sosem éreztem magam senkivel, teljesen ideális, azt mondanám megtaláltam életem párját. De! Sajnos semmilyen szinten nem vonz fizikailag, ilyen értelemben egyáltalán nem vonzódom hozzá. Bennem van a hiba? Hogyan lehet ettől eltekinteni, több szempontból is rosszul érzem magam emiatt, egyrészt mert egyébként nem tartom magam felszínesnek, másrészt meg egy ilyen pasit elszalasztani emiatt?

Nektek sikerült mér ilyen? Olyan fiúval vagy lánnyal együtt lenni-maradni, aki egyáltalán "nem jött be"?

2011. ápr. 13. 23:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Ok, akkor mi az, ami nem tetszik benne? :)
2011. ápr. 13. 23:32
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Személy szerint ha nem érzem, hogy le akarom szaggatni a ruháját olyan dögös, akkor veszett ügy =)
2011. ápr. 13. 23:34
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

21/F

2011. ápr. 13. 23:42
 24/35 A kérdező kommentje:
23:32 hát, igazából az a gond, hogy nagyon nagyon kövér. nem áll szándékomban ezzel senkit megsérteni, sőt "normális" esetben nem érdekel, hogy ki kövér, ki csontváz, de ugye itt másról van szó és egyszerűen nem az esetem. és emellé furin öltözködik, jó ezen lehet segíteni, de nem akarok beleszólni.
2011. ápr. 13. 23:51
 25/35 anonim ***** válasza:

ma 23:51

Pedig szerintem meg kellene beszélned vele. Te vágysz rá, legalábbis a belső értékeire feltétlenül. A külső meg, ahogy te magad is írtad változtatható. A ruha mindenképpen, a súly is azért bizonyos határok között. Elő lehet adni mindent úgy, hogy ne sérts meg vele senkit. Szerintem próbáld meg megbeszélni vele a dolgot. Ezen a jövőtök is múlhat.

2011. ápr. 13. 23:56
 26/35 anonim ***** válasza:

ma 23:51

Egyébként még annyit, hogy ha én lennék a pasi, és én olvasnám ezt, amit írsz (mint ahogyan sajnos nem én vagyok az :)), akkor erősen gondolkodnék azon, hogy egy nőért, aki ilyet képes irántam érezni, megpróbáljak változtatni az általad említett dolgokon.

2011. ápr. 13. 23:59
 27/35 anonim ***** válasza:
Na, de késő van. Szerintem inkább menj aludni most. Holnap, egy kiadós alvás után biztosan üdébben tudsz majd gondolkodni.
2011. ápr. 13. 23:59
 28/35 A kérdező kommentje:

23:56-59 igyekszem majd, de egyelőre nem is tudom hogyan hozakodnék elő ilyesmivel. plusz tudom, hogy őt is zavarja és azért ez nagyon rosszul eshet. egyébként szerintem fogalma sincs, hogy mennyire odavagyok érte, de pont ezért igyekeztem is palástolni, amennyire lehetett, amíg ki nem derítem magamról, hogy mi a fenét akar a hülye fejem.

és aranyos vagy, köszi. :) és tényleg alszom.

2011. ápr. 14. 00:17
 29/35 anonim ***** válasza:
Azért én pl. biztos nem venném jó néven, ha valaki azzal indítana, hogy oké, jófej vagyok, de ugyan fogyjak le, öltözzek másképp, vagy valami hasonló.
2011. ápr. 14. 01:26
 30/35 anonim ***** válasza:
Ha erőlteted ezt a "belészeretek" dolgot, akkor nem fog megtörténni. Járjatok el együtt szórakozni, kajálni, beszélgessetek, stb akár barátként, akár úgy, hogy megpróbáljátok a kapcsolatot. De amíg nem hiányzik neked, ha nincs veled, amíg nem fáj, ha elképzeled másik lánnyal, addig nem vagy belé szerelmes. Később is beleszerethetsz, de nem garantált. (Velem megtörtént, hogy beleszerettem egy duci lányba, aki korábban nem jött be annyira külsőre. Csak épp túl későn, mert már elvesztettem, sőt összejött azóta egy másik sráccal és hát nem fogok bekavarni, ha ők együtt boldogok.) A lényeg, hogy van rá esély, de ha erőlteted, akkor nem fog megtörténni, ennek magától kell jönnie. Ja és nekem olyan 4,5-5 hónap kellett hozzá.
2011. ápr. 14. 03:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!