Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, MIÉRT vagytok ilyenek?
Az összes jó pasi kúrógép... :( Csodálkoztok h én meg ribanc vagyok? :( Egyszerűen nem tudok kialakítna senkivel komoly kapcsolatot,mert aki tetszik az mind csak az egyéjszakás kalandokra hajt.
Egy olyannal meg aki nem nagyon az esetem,nem jövök össze,mert vele fix,h nem lenne jó a szex,pedig az nagyon fontos számomra.
jóóóó..szidjatok csak,hidegen hagy :D
ha találnék egy olyan srácot,aki tetszik,és nem csak a 1ésjzakás kalandokat kedveli,akkor persze,h nem lennék ilyen,mint most.
De mivel nincs ilyen srác (és ez a baj),addig folytatnom kell ezt az életmódot,hiszen szexelni muszáj:)
20/F, 00:01 Írhatsz privit,ha kivi vagy vmire:DD
figyelj ide
mi a bajod az egyéjszakás kalandokkal?
te is azt írod ha jól vettem ki a lényeget, hogy ha találsz egy számodra jó pasit, akkor nem nyugszol amíg meg nem szerzed magadnak akár csak egy éjszakára.
Akkor hol itt a gond? van egy csomó jó pasi és simán meg lehet kapni őket egy éjszakára, a komoy kapcsolat pedig más kérdés, nem tudom hány éves vagy, de léehet hogy még korai is, én ezen nem agyalnék, ha egyszer tetszik egy srác akkor hajrá, szerezd meg ahogy írtad, mindjárt kevesebb "bajod" lesz (nem leszel kielégítetlen nőszemély :D )
nem is sértődhetsz meg ha leribiznek, mivel nem mondanak hazugságot.
Tudod mire lehetsz te büszke? Arra h elengedett kézzel ülsz a bilin. Max ennyire.
Semmire se való vagy...túlontúl sokat gondolsz magadról. Ha nem teszed szét a lábadat akkor másra nem is kellenél a pasiknak. Komoly kapcsolat neked? Pff...
Elárulom h a normális fiúk nem a kis ringyókra buknak...
Amúgy mi vagyunk neten keresztül a nagyok? Te ugatsz h nincs pasid...meg jössz a fellengzős dumáddal...kicsit ciki h ezen az oldalon nyomod a szánalmas kis szövegedet, h te mekkora kemény vagy...közbe meg a d.ugáson kívül senkinek semmire nem kellesz!! hháháháháháhá cikkkkiiii!
Na persze...Hidegen hagy a nyomorod :D
Ha végigolvasnád az összes választ..akkot megértenéd!!
ez a te nyomorod ribi....te nyavajogsz itt...
sajnáltatod magad.....
de én örülök h nem kellesz senkinek. ezt érdemled!
senkinek?:D
még neked is kellenék ha látnál/ismernél :DD
Itt nem arról van szó,h nem kellek senkinek.
Hanem nekem olyan srác kell akinek MÉG nincs szüksége komoly kapcsolatra.
Már nem tudom hányszor írtam le,elég gyatra lehet a felfogóképességed.
"Az összes jó pasi kúrógép... :( Csodálkoztok h én meg ribanc vagyok? :( Egyszerűen nem tudok kialakítna senkivel komoly kapcsolatot,mert aki tetszik az mind csak az egyéjszakás kalandokra hajt. "
nem tudom kinek gyenge a felsogóképessége..
itt sírsz h komolyan senki se akar veled kialakítani kapcsolatot...utánna meg olyanra van szükséged akinek mégse kellesz komolyan??
Te nemcsak ribi vagy...hanem ÜRES FEJŰ RIBI
azta de szánalmas vagy! Azt se tudod h miket irkálsz.......háhháhááá
egyébként lány vagyok....de ha fiú lennék se kellenél. Tudod nem alacsonyodnék le egy ilyenhez mint te...
Lány vagy ?
Ja az más,akkor csak egy irigy,féltékeny pics@ vagy :)
Gondolom,te nem kaphatsz meg senkit...
Amúgy meg ha tényleg az egészet végigolvasnád nem fogom elírni mégegyszer máá a f@aszoom!! :D
DE CSAK NEKED UTOLJÁRA!
Rengeteg srácot megkaphatnék,ha nem hiszed járj utána! Felőlem találkozhatunk,elbeszélgetek én veled:D
Szóval..van egy konkrét srác,vele szívesen összejönnék most. De ő még fiatal (22éves) kidobó srác, és ő az a fajta srác,akinek hetente van min. 3-4 csaja. Ezért nem jövök vele össze,mert ha össze is jönne velem,tuti megcsalna,mert ilyen a természete,hiszen tudja magáról,h nagyon jól néz ki. Érted már??
Nos,a problémám meg az,h én nagyon válogatós vagyok. Más pasi most nem is kéne,bár van aki tetszik még,de vele pont ugyan ez van,mert ő is nagyon jó pasi,és tudja is magáról!
Na felfogtad a hülye agyaddal?:D
Ja és a lényeget kihagytam.
Szóval azért ilyen a természete,mert ugye tudja,h jól néz ki,és bárkit megkaphat,EZÉRT KI IS HASZNÁLJA EZT?
Na már most ha a fiúk megtehetik ezt h kihasználják a csajokat,én miért nem tehetem meg a fiúkkal?
Jó,tudom h te nem tehetnéd meg,de ez már egyéni szocprobléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!