Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM! Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM! Létezik párkapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy kérdést ahol kisebb vita alakult ki.

A sztori: Egy illető azt mondta szex nélkül nincs kapcsolat, erre többen belekötöttek, hogy ez nem igaz és hogy a szex nem fontos stb. Szerintük ha szerelem van akkor nem fontos a testiség.

Számomra ez furcsa, mert én azon az állásponton vagyok, hogy a szex igenis fontos. Egy kapcsolat így teljes!

Jó, persze tudok várni, de mindennek van határa.

Ti képesek vagytok olyan párkapcsolatban élni (hosszútávon) ahol nincs szex? Pl. a lány/nő hónapokig várat, mert ő még nem akarja vagy egyszerűen nem érdekli a szex, sosincs hozzá kedve...

Most nem arra gondolok, amikor valakik x éve házasok akkor nyilván más, mert a szeretet összetartja őket akkor is ha kevesebb a szex.

Ti hogy vélekedtek a témáról?

Komolyan nem fontos a szex ha szívből szeretitek egymást vagy ez is csak egyes nők téves meggyőződése?

2010. márc. 15. 00:23
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

nos....24 vagyok, ugye nem ő a legelső barátom. előtte volt egy szintén hosszabb kapcsolatom, ott nemvolt egészen jó a szex. de ennek ellenére 2 évig teljesen jól megvoltunk, és nem, nem vetült ki a nemegészen jó szex a 7köznapjainkra. és nem is a szex miatt lett vége. azért lett vége, mert beleszerettem a mostani a páromba (mielőtt még tudhattam volna h milyen vele a szex).

a másik pedig, h a mostani párommal hiába van h egynap többször is szexelünk, volt olyan időszakunk amikor majdnem 1 hónapig semmi szex nem volt. természetesen a dolog furcsa volt, hiszen azelőtt nemegészen így volt, de most biztos vmi hihetetlen dolgot fogok mondani, nem, nem szakítottam vele.

és aztis kikérem magamnak h én vmi felsőbbrendű lénynek hiszem magam, nem, nemhiszem magam annak, én csak azt írom le amit tapasztalok és amit érzek. és mint láthatod tudom miről beszélek, mert volt már benne részem. volt már abban részem h a szex nemúgy működik ahogyan én szeretném, és abban is volt h közel sem annyi, mint amennyi kéne.

elárulok valamit. nem mindenkinek olyan fontos a szex. emberek vagyunk, különbözőek vagyunk, nem mindenkinek ugyanannyi az igénye a szexre. én szeretem a szexet, ki is elégülök minden szex alkalmával, de nemkapok hisztigörcsöt, és nem dől össze a világ ha pl 1-2 hétig nincsen szex. helyette csinálunk akkor mást, ha nincsen szex. ettől énmég ugyanúgy érzem, h szeret.

és kitartok azmellett h aki majd valóban szerelmes lesz annak lehet kicsit megváltozik a nézete etéren. majdha megérzi a lelki kielégülést is. amíg énis csak keresgéltem, addig nekemis nagyon fontos volt a szex. hamár nemvagyok odáig a csávóért, legalább elégítsen ki maximálisan fizikailag. ha nemtud, akkor az nemjó, keresek mást. ilyenkor nekemis elég fontos volt a szex. most is az, de nem áll mindenekfelett.

ja és nem én vagyok az ösztönlényes kommentelő, hanem én a felette levő vagyok.

2010. márc. 15. 12:21
 42/44 anonim ***** válasza:
na ésmég annyit hozzátennék h a mostani párommal már több mint 2 éve vagyok együtt, és igen, a szerelem nem örök, ezt én is tudom, tapasztalom. de ennek ellenére, még mindig vannak olyan időszakaink amikor sokideig nincsen szex....de eszem ágában sincsen szakítani vele. akkor én most vki különös eset vagyok? elmebeteg esetleg?
2010. márc. 15. 12:25
 43/44 anonim ***** válasza:
két 13 éves között pl szex nélküli párkapcsolat van,
2010. márc. 15. 18:17
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Végén vagy megcsalás vagy szakítás.

A sex egy alap emberi dolog nélküle nincs boldog párkapcsolat

2010. márc. 26. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!