Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM! Létezik párkapcsolat szex nélkül?
Olvastam itt egy kérdést ahol kisebb vita alakult ki.
A sztori: Egy illető azt mondta szex nélkül nincs kapcsolat, erre többen belekötöttek, hogy ez nem igaz és hogy a szex nem fontos stb. Szerintük ha szerelem van akkor nem fontos a testiség.
Számomra ez furcsa, mert én azon az állásponton vagyok, hogy a szex igenis fontos. Egy kapcsolat így teljes!
Jó, persze tudok várni, de mindennek van határa.
Ti képesek vagytok olyan párkapcsolatban élni (hosszútávon) ahol nincs szex? Pl. a lány/nő hónapokig várat, mert ő még nem akarja vagy egyszerűen nem érdekli a szex, sosincs hozzá kedve...
Most nem arra gondolok, amikor valakik x éve házasok akkor nyilván más, mert a szeretet összetartja őket akkor is ha kevesebb a szex.
Ti hogy vélekedtek a témáról?
Komolyan nem fontos a szex ha szívből szeretitek egymást vagy ez is csak egyes nők téves meggyőződése?
Kis kieg:
Szóval az a baj, hogy te nagyon szélsőségesen látod ezt a odlgot. Persze, pár hónapig bárki kibírja. SŐt, én egyszer egy évig bírtam, amikor el kellett utaznom itthonról. De ez egy olyan helyzet, amiben nem a felek a hibásak. GOndolj bele, hogy azért nem szexelsz egy hónapig, mert nem vagytok egy kontinensen, vagy azért, mert a párodnak egyszerűen "nincs rá igénye". Ezértm ondtam, hogy megtévesztő idehozni olyan dolgokat, mint az impotencia, meg az, hogy várunk egymársa valamennyit.
Hát ezaz!
Engem pl sokan lek.rváznak azért mert velük ellentétben kimondom amit akarok és lefekszem azzal aki nekem tetszik. Aki őszinte és nem álszent az már mindjárt k.rva. Imádom ezeket a bonyolult logikai eszmefuttatásokat produkáló embereket :DDD
Természetesen az érthető, hogy ha betegség vagy hasonló miatt szüneteltetni kell a dolgot.
Nekem nagyon fontosak a belső tulajdonságok és egyáltalán nem csak szex.seg.eszközt látok a másikban. Persze, beszélgetünk, elmegyünk együtt ide-oda, közös programokat szervezünk stb de akkor is le akarok vele feküdni időnként mert egyszerűen kívánom.
ha nincs szex egy kapcsolatban akkor az miben különbözik egy mély barátságnál?
ha nincs szex egy kapcsolatban akkor ott lehet mással lefeküdni,hiszen az nem megcsalás?
szex abban a kapcsolatban nincs,ahol a felek 60 évet együtt leéltek
"ha nincs szex egy kapcsolatban akkor az miben különbözik egy mély barátságnál?"
Ez volt a kulcsmondat. Köszönöm.
Én is mindig ezt mondtam, hogy az a kapcsolat ahol nincs szex = barátság.
De kiforgatták a szavaimat és addig rinyáltak amíg úgy nem érezték bebizonyították, hogy csak nekik van eszük :))
De köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek jó tudni, hogy ezek szerint mégsem én vagyok a hülye. És nem csak én egyedül gondolom így a dolgokat, hanem mások is.
Lehet még írni, ha valakinek van megjegyzése a témához.
ja és azis egy fasság h a szerelem a szextől lesz:S bocsi, nemállt szándékomban ezt mondani, de ez elég primitív gondolkodásmódra utal.
először ugyanis szerelmet kezdünk érezni...és nem fekszünk le mindenkivel aki nekünk szimplán csak tetszik. sokan ezt teszik, én nem véleményezem őket, meg nem szólok bele a dolgaikba, ő életük, éljék úgy ahogyan szeretnék.
de az én álláspontom a 00.49-eséhez áll a legközelebb.
a szex a szerelemtől lesz jobb és nem fordítva. és most itt nem a szex technikai részére gondolok. hanem arra h aki szerelmes és úgy szexel az azon kívül h egy jó szexben lehet része, azonkívül még egy lelki kielégülést is kap, amit egy olyan embertől sosem kaphat akibe nem szerelmes.
és én azt vallom, h a szex nemcsak a technikától lesz jó. testi+lelki kielégülés kell ahhoz h a szex amolyan igazán a fellegekbe repítsen. mert szerintem azaz igazi.
természetesen vannak nagyon ügyes férfiak, akik nagyon jól kitudnak elégíteni egy nőt, többek között engem is, de én akkor érzem magam igazán a mennyországban ha a tesin kívül egy lelki kielégülést is kapok. és ezt szerelem nélkül nem kaphatom meg.
így hát, számomra egyértelmű h a szex a szerelemtől lesz jobb, és nem pedig a szerelem lesz jobb a szextől. ugyanis nem leszek szerelmes abba az emberbe aki maximálisan kielégít testileg, mert a szerelem nemezt jelenti, és nem ez kell hozzá. valamint...ha a párommal kihűlt a kapcsolat, egy jó szex nemfogja visszahozni a régi érzéseket, maximum ideig-óráig.
Azért egy ember nem ösztönlény, jézus, miket olvasok itt.
Lehet én vagyok a prűd, de nem az első és legfontosabb dolog a kapcsolatomban a szex. Van benne, de nem fogom barátom kidobni, mert nem szeretkezünk mindennap, ahogy én szeretném. Neki nem megy, ok, akkor heti 3-4 lesz, na és? Attól én még istentelenül szeretem, és nem vágom ki, mint macskát szarni, mert nekem kell a napi adag... Hova fajulna a világ, ha CSAK a szex lenne a középpontban? Azért kicsit gondolkodjatok, emberek vagyunk, nem állatok, akik párzanak, amikor rájuk tör!
Ha valakivel randiztok miért nem szexeltek azonnal? Mi van, ha rossz és ez csak pár hónap után derül ki vagy csak keveset tud egy héten szeretkezni? Kivágjátok, mert nektek a nemi bizsergés fontosabb, mint a lángoló szerelem? Ahogy olvaslak titeket simán...
Ilyenkor csak fogom a fejem, hogy tényleg hova fajul a világ, hogy ennyire pina-farok központúak az emberek... Nem csodálom, hogy a szerencsétlen tinik ilyen kis butusok, mikor ilyeneket olvasnak. Naná, hogy rögtön szexelni akarnak, mert azt hiszik, akkor nem marad velük senki...
Van nemi életem, szeretem is, jó a párommal, magamba is néztem, de ezt nektek se ártana, mert borzalmasan silány lesz az életetek, ha egyszer nem úgy történik a szex, akkor már azt hiszitek, hogy nem szeretnek és kerestek mást... (tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!