Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat hiánya és szex hiánya miatt depressziós lettem. Mit tegyek?
Úgy, hogy elvonod a figyelmed a saját balsorsodról, és elkezdessz élni. Találj valamit amiben örömödet leled. Tudom, ez nehéz lépés, a depressziós ember nem valami társoság központja. Kezdetenk megteszi egy biciklitúra. Vagy egy séta az erdőben. A lények hogy kicsit elmozítsd a mostani állapotot. A fizikai aktivitás jó ötlet, ugyanis ha sportol az ember, akkor nem lesz baj az étvágytalansággal, ráadásul a mozgás endorfint termel. Nem kell csúcssportolónak lenni, senki előtt nem kell bizonyítani, a lényeg hogy kicsit jobb viszonyban legyél a testeddel.
A megoldás talán az is lehet, hogy kicsit a magad problémái helyett megpróbálod másokét is megfigyelni. No nem a neki is rossz, hehe, sőt rosszabb, kárörvendjük módon. Hanem próbálj megoldást találni rájuk. Persze, mindenki a saját mocskát takarítja, de így megtanulod kívülről szemlélni a saját bajodat, és meg tudod oldani hideg fejjel, önsajnálat nélkül.
Kérdező..a kérdésed úgy szólt,hogy "mit tegyél"
Megmondom mit tegyél.Kikapcsolod azt a k*rva számítógépet,felöltözöl,és emberek közé mész!
Tudom,hogy ez manapság már így az internet hőskorában szinte elképzelhetetlennek tűnik,de hidd el,sok embernél bevált ez a módszer!
"Megmondom mit tegyél.Kikapcsolod azt a k*rva számítógépet,felöltözöl,és emberek közé mész!
Tudom,hogy ez manapság már így az internet hőskorában szinte elképzelhetetlennek tűnik,de hidd el,sok embernél bevált ez a módszer!
"
De ez egy depressziós ember te tuskó. Ez a komment kb annyi észre vall, mint az anoreksziával küzdőnek odanyomni egy burgert, hogy na akkó' egyé. Nyilván nem azért írt, mert nem tudja hogy mi lenne a 'normális' viselkedésmód, hanem mert neki ez most nem meg.
A depresszió bizonyos fokig még orvosolható házilag. Bizonyos szint felett orvosi segítség kell. Sajnos nem vagyok szakéember és nem is tudnálak távdiagnosztizálni.
Viszont a kérdést átrakatom, mert elősször illdomos lenne megoldani a lelki nyavaját és csak aztán csődörködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!