Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasi vagy fiatalabb? Melyik jobb párkapcsolat és szex terén? 22/l
Nálam csak idősebb jöhetne szóba. Nah nem aggastyánra gondolok, de 5-10 év simán belefér. Még talán 15 is, de az már nagyon max.
De sajnos nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom...
20/L
A 30 év körüliek. :)
30/f
Tapasztalt, de nem kiégett.
Ereje teljében.
Stabilabb érzelmileg mint egy fiatal.
Komoly, határozott, anyagilag is független.
(én legalábbis ilyen vagyok fiatalkori önmagamhoz képest)
ez emberfüggő is - nem lehet beskatulyázni az embereket hogy aki idősebb nálad annak csak a sex kell.
van ilyen is olyan is.
Kérdező, vedd úgy, hogy revansot vettem helyetted :) ;DD
Nekem nemrég volt egy idősebb pasim, de csak a szexre kellett...
(Mondjuk nem vertem át, tudta, hogy nem szándékozom összekötni vele az életem.)
Szerintem is a 30 körüli pasik a legjobbak.
Én fiatalabbakkal már nem is nagyon kezdek. Néha becsúszik, de ha egy mód van rá akkor inkább a 30asok.
A kissrácok még elég tapasztalatlanok általában és éretlenek. Ritka a kivétel sajnos.
Szex terén mindenképpen a 30asokra voksolok.
Párkapcsolatilag... hát kinek mi jön be. Én jobb szeretem, ha a pasinak vannak céljai és nem csinál magából hülyét és tudja kezelni a helyzeteket és nem gyerekes, hanem komoly.
De van aki a vicceskedő, gyerekes srácokat kedveli mert ők viccesebbek, vidámabbak.
Ha mindenki a 30asokra bukik akkor mi lesz? A mostani 20 évesek (mint pl. én) nem tudnak tapasztalatokat szerezni, csak 30 éves korukban. 10 év múlva a 30asok (mint pl. én leszek) tapasztalatlanok lesznek, ezért a lányok majd 40eseket keresnek. Meddig fog ez így menni? :D
Most kereken 20 vagyok. Eddig 16-20 éves lányokkal volt dolgom. Egyetlen-egyszer voltam egy 24 éves lánnyal is. Hát van különbség... Szóval hajrá idősebb lányok, hölgyek, tanítsátok a fiatalabb korosztályokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!