Kinek melyik a jobb? "Szingli-élet" - "agglegénykedés", vagy a párkapcsolat?
Nekem mindkettő jó, szingliként élni is szerettem, de most párkapcsolatban is jól érzem magam. Mindkettőnek megvan a maga előnye, szingliként azt szerettem, hogy minden úgy volt, ahogy én akartam, csak magamra kellett pl. takarítani, mosni. Ha valamit a helyére tettem, az ott is volt. A kitakarítottam, tisztaság volt. Ha egész éjjel olvasni volt kedvem, hát olvastam. Reggel akkor keltem, amikor nekem kellett, nem ébresztett más szöszmötölése sokkal korábban. Jobban lehetett spórolni. Nem néztem tv-t.
Most az a jó, hogy mindenben kikérhetem a párom véleményét és együtt döntünk. Ha szépen kitakarítok, megjegyzi, hogy de szép rend és tisztaság van (bár vigyázni nem tud rá) és ez jó érzés. Néha vicces, ahogy közösen keresgéljük a legalapvetőbb dolgokat, amit a gyerekünk eldugott. Reggel félálomban jó hallani, hogy kaparászik a kávéfőző körül, meg csilingel a kanállal, majd halkan kattan az ajtó... és én még aludhatok, ha a gyerek is hagy. Kéz a kézben nézhetünk filmeket, amiket meg is beszélhetünk, közös kedvenceink vannak, amikből gyakran idézgetünk...
...és még sorolhatnám :))
szerintem mindkettő tré. a legényéletből "hiányzik valami", a párkapcsolatból meg hiányzik az a szabadság, ami így adott.
valami köztes állapot kéne. :)
Sokszor volt oyan, hogy azt mondtam jobb lenne nekem egyedül, függetlenül mindenkitől. Anyagilag megtehettem volna, de nem vagyok képes sokáig egyedül maradni.
Úgyhogy konkrétan a kérdésedre válaszolva szerintem kell az emberne néha egy kis szingliség, hogy utána értékelje a kapcsolatot és önmagát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!