Kinek melyik a jobb? "Szingli-élet" - "agglegénykedés", vagy a párkapcsolat?
Én jobban szeretek szingli lenni, mint párkapcsolatban élni. Mindig van időm magamra, a "csajokra", független vagyok, igazán jól érzem így magam.
Bár biztos vagyok benne, hogyha megtalálom az igazit, mellette is legalább ilyen jó lesz:D
tudom, hogy nem egészen oké, de 18 éves korom óta mindig volt párom, komoly kapcsolatok, az egyik 1 évig, a másik 2 évig. kicsit társfüggőnek érzem magam, a két kapcsolatom közt csak pár hónap szünet volt, de akkor sem voltam túl jó passzban emiatt.
mentségemre legyen mondva, hogy egészen az első komoly kapcsolatomig nem nagyon volt semmi, leszámítva 1-2 nyarat, amikor lementünk táncolni a csajokkal, és ott "pasiztunk" persze ez inkább ilyen tinihülyeség volt... :)
a mostani párommal is lassan 1 éve vagyunk nagy szerelemben, együtt élünk az első perctől kezdve (szinte), és nagyon jól érezzük egymást :)
22L
Nem szeretnek szingli lenni! :)
32/N
Nem szeretek szingli lenni. Csak nagyon szerelmes vagyok valakibe már 3 éve, és egyszerűen nem találok senki azóta, akivel hosszabb távon együtt tudjak lenni
23 L
Hát az agglegénykedés.
Nincs feleség/barátnő aki idegesít.
Nem kell megfelelni senkinek
Független vagy
Egyebekiránt, nem vagyok LMP/Fidesz/MSZP imádó, jó magam is a Jobbikkal szimpatizálok, de nem szeretem a felelősséget és túl ronda vagyok. (nem vagyok kórosan elhízva) (172 cm, 69 kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!