Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat hiánya és szex hiánya miatt depressziós lettem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, már nagyon rég nem volt kapcsolatom , sem párkapcsolat, sem szexuális, és már annyira megvisel a dolog, hogy súlyos depresszióba estem, többek közt bezárkóztam a szobámba, nem is kelek fel szinte egyáltalán az ágyból, nem kommunikálok, nem eszek, nem csinálok semmit egész nap, és nagyon borús a hangulatom. Persze ilyen állapotban ismerkedni is nagyon nehéz , szóval ez egy ördögi kör, amiből nehéz kitörni. Volt már valaki hasonló helyzetben ? Vagy hallott vki már hasonlóról ? Sztek, hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani ? Várom a válaszaitokat, mert most nagy szükségem van rájuk. Köszi!2011. júl. 5. 21:46
11/37 A kérdező kommentje:
Hát kimennék az utcára, de annyira padlón van a kedvem, hogy még felöltözni sem tudok... Komolyan, mintha beteg lennék...Nagyon fura érzés... Előbb vhogy a motivációmat kéne visszaállítani, és utána esetleg menne a dolog...
2011. júl. 5. 22:14
12/37 anonim válasza:
22:13 Ezt a problémát csak egy kapcsolat tudná megoldani, tudom, mert nekem is ez a problémám. Kizárólag ez hiányzik a boldogsághoz.
13/37 anonim válasza:
És(ha nem sértelek meg) miből élsz?
14/37 anonim válasza:
Pihend ki magad és amikor már elég erős vagy akkor menj el valahova ahol még jobban fel tudsz töltődni és csak ezután menj emberek közé.
15/37 anonim válasza:
Nagyon ismerős a dolog :S 2 hónapig ágyban fekvő "beteg" voltam, ugyan ezekkel a gondokkal. Nem tudom mikor lábaltam volna ki belőle, de mivel iskolába jártam, az ottani barátaim kirángattak. (szeptembertől, addig a nyarat végigfeküdtem. Te jársz suliba? Vagy dolgozni?Vagy mit csinálsz? Az már nagyon jó, hogy felismered, hogy gond van, ez már haladás.Vannak barátaid? Családtagok? Ők mit szólnak ehhez?
16/37 anonim válasza:
22:18 Pont kötözködésre és irigykedésre van szüksége a kérdezőnek... Grat az empátiádhoz!...
17/37 anonim válasza:
Na jó, ez kezelendő depresszó. Orvos.
Egy egészséges ember nem másba kapaszkodik mint mankóba, hanem független fél a kapcsolatban. Így nem leszel képes felnőttként viselkedni, és a párod nem lesz a mamád, hanem egy idő után nála is betelik a pohár.
Attól nem fog megoldódni a probléma hogy valaki más nyakába öntöd.
A te ganéd, neked kell ellapátolni, hogy tisztán láthass.
Szóval tehát. Mindketten. Tessék megoldani. Az önértékelési. És lelki. Problémákat.
Ha kell, szakemberrel, ha kell jóbaráttal, de úgy tűnik segítség kéne.
18/37 A kérdező kommentje:
Most dpilomáztam, úh. most nem csinálok semmit. Elvileg még a szüleim tartanak el. De ők nagyon elfoglaltak, szóval egész nap egyedül vagyok, a tesóm, akivel még tudok értekezni egyetemen külföldön. Barátaim pedig egyáltalán nincsenek. Jelenleg legalábbis... És akik már benne voltatok, hogyan jöttetek ki belőle ?
2011. júl. 5. 22:23
19/37 anonim válasza:
22:10 A kérdező kommentje:
ÉS a pszichomókus segített kedves utolsó... Mert a barátaim szerint nem több mint kuruzslás...
22:23 "Barátaim pedig nincsenek"..
Én kérek elnézést,de már azt sem értem,amit eddig értettem.:S
20/37 anonim válasza:
Én egy-egy szakítás után éreztem magam így,de néha most is rámtör a magány,de nem csinálok semmit,várok és élem az életem!"Agyturkásznál" is voltam régebben ,de felidegesített hogy baromira nem érdekli az én bajom,ez csak a munkája így barátokra támaszkodtam,de az sincs, nagyon nehéz lesz.Próbál meg élni és ne zárkózz be és a legváratlanabb pillanatban,mikor már el is felejted hogy mi van,akkor jön össze majd valami!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!