Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat- szex, nemtudtam hova sorolni szóval. :nemtudom mi van vele. Megunt volna?
9 hónapja leszünk eggyütt.
mostanság azt vettem észre hogy nem nagyon van szex hacsak nem : 1 én kezdeményezek, 2 nincs nagyon kiéhezve- nem találkoztunk már jó ideje...
ez szánalmas.
nemtudom mi lehet a baj, szinte hozzám sem ér úgy h esetleg belekezdjünk valamibe...
ha meg én piszkálnám' még van hogy rámszól h most inkább hagyjam... vagy épp arrébb áll.
régen ez nem volt igy. én azóta semmit nem változtam - nem hiztam nem csináltam semmit magammal ami nemtecchet neki...
tegnap már elsírtam magam amikor kérdezte mi a baj, és elmondtam. azt mondta h ö ezt észre sem vette... -.-" annál rosszabb... (tudat alatt húzodik el? f*sza...)
nagyon hiányzik, ha én nem kezdeményezek akkor semmi nincs, nagyon hiányzik, nem csak a szex hanem az h lássam h kiván, hogy kellek neki... mi legyen? szeretem, nem tudnék szakitani vele...
a hülyeséggel kiméljetek léci, most nincs idegzetem olvasni ilyeneket...
lány vagyok... és a párom meg fiú.
hát nemtom alig tudtam elmondani neki, mostanság annyi mindenen tudnék bögni ami vele kapcsolatos...
mindig megbánt valamival aztán persze átgondolja és bocsánatot kér... :S
mikor mondtam neki az volt a válasz h butus vagyok és h nem direkt csinálja, meg h ne haragudjak.és ölelgetett meg összebújva aludtunk el. de akkor is. miért kell mindig kiborulnom ahoz h észre vegye magát???? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!