Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a jó szex és párkapcsolat?
sztem is csak egy hisztis csajszi csinál ilyeneket.
keressél egy értelmesebb lányt,aki odaadóbb a szexben is
Vágd ki mint a macskát... (a dolgát végezni...)
Kell ez neked??? Szerintem nem...
Szerintem ezek nem szakító okok. Egyszerűen lehet változtatni az egészen. Ha szeretkeztek, nyomd ki a tv-t. Szerintem csak akkor jó a szex, ha mindketten kívánjátok. A lányok sokkal nehezebben izgulnak fel általában. Ha ritkán van kedve, akkor tegyél róla, hogy ne így legyen, húzd az agyát.
Most azon vagy kiakadva, hogy te azt hiszed fáradt(közben lehet, hogy nem is) ő meg tagadja? istenem.. lehet hogy csak a kedvedért maradna fenn, és ezért tagadja.
Neki hányszor van kedve hetente szeretkezni?
Honnan tudhatta volna hogy msnezni fog az órán? lehet, hogy épp úgy alakult, és nem tudta előre, amúgy is miért kéne veled msneznie egy órát, ha előtte beszéltetek telefonon?
Szerintem ezek hülye kifogások. Ha már nem szereted, akkor jobb is ha vége lesz a kapcsolatnak, de ne háríts mindent a párodra.
Hát ezt elkényeztetted :D
Ne adj meg neki valami olyat amit megszokott vagy bírd ki sex nélkül egy darabig... míg Ő lesz kiéhezve oszt jóvan...
Ha meg nem lesz kiéhezve akkor mástól kapja meg és Veled azért nem akar.... vagy nem tóm XD
Amúgy kajak útálom az ilyet... voltam hasonló helyzetbe...
Carik az egészre, de ha dobom akkor sír.... -.-"
Old meg ;) :D
Ahogy látom, próbál neked megfelelni szexuálisan, miközben nem élvezi veled a szexet, csak nem meri bevallani, mert szeret és fél, hogy elveszít miatta. Azt mondod, a te igényeid nem számítanak neki. Neked se nagyon az övéi, mert úgy tűnik, nem tudsz neki igazán örömet szerezni az ágyban.
Az még nem jutott eszedbe, hogy ha jó lenne veled a szex, akkor nem másra koncentrálna közben és nem álmosodna el?
Megmenthető a kapcsolatotok, ha le tudtok ülni egymással és őszintén, de vádaskodás és a másikra mutogatás nélkül meg tudjátok beszélni, hogy mi lehet a probléma. Az sem kizárt, hogy egészségügyi jellegű, a hormonrendszer változásai hatnak a libidóra. De lehet érzelmi, lelki jellegű is, vagy csak nem sikerült igazán kiismerned, hogy működik a teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!