Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen a jó szex és párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen a jó szex és párkapcsolat?

Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok és van egy komoly kapcsolatom már ha lehet annak nevezni. A barátnőm 19 éves és eléged3etlen vagyok vele. Szexuális életem sem kielégítő. A szex is arról szól, hogy amikor épp neki van kedve akkor lehet csak. Az én igényeim nem számítanak, ha ezt elmondom neki akkor pedig duzzog. A szexben sem jó nekem, ha orális szex van akkor a tv-t nézni közben és saját szememmel látom erre tagadja. Normális az ilyen? Haragszom rá ezt csinálja 2-3 hónapja és elegem van már nagyon ebből. Este van szex, mellé fekszem és el akar aludni szinte azt látom rajta és ezt is tagadja, azt mondja ő nem álmos. Ha kinyitom a szám és szólni merek rögtön duzzog, hogy ez nem igaz. Múltkor suliban volt infó órája és msn-ezett végig másokkal nekem meg azt se mondta, hogy fent lesz pedig előtte hívtam mobilon kb 10 perccel. Úgy érzem becsap és kihasznál. Ma gondolkozom, hogyha haza jön kirakom és elküldöm végleg. Volt pár kísérletem az utóbbi 2 hétben, de könyörögve bőgött.
2011. szept. 20. 13:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

14:53-nak igaza van!

ez a lány nem élvezi veled a szexet! ezért nyűgös, ezért álmos, ezért nézi közben a szexet!

Amúgy a nőktől függ, hogy van -e szex. Nagyrészt. De ha azt akarod, hogy élvezze, máshogy kell viszonyulni.

De az is lehet hogy nem szeret.

Hányszor van szex?

2011. szept. 20. 16:39
 12/18 anonim ***** válasza:

* nézi közben a TV-t

amúgy szex közben ne menjen a TV és ne legyen díszkivilágítás. Ez nagyon zavaró tud lenni.

2011. szept. 20. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Hülye kis hisztis p.csa. Te vagy a férfi, erre, hagyod, hogy egy kis ribanc packázzon veled. Még női hozzászólók is mondták, hogy dobd ki a francba, mert nem normális és igazuk van.
2011. szept. 20. 16:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég rossz ötlet, ha meg a tévé közben. Pláne ha amúgy is problémák vannak a szexszel. Nálunk nincsenek, mégis volt, hogy bekapcsolva hagytuk a tévét, éppen belemelegedtünk volna a dologba, a tévéből meg jött valami hülye hang és egyből kizökkentünk egy pillanatra. :D Inkább szóljon valami kellemes zene, ha már szól valami.
2011. szept. 20. 16:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyébként meg lehet, hogy jobb is, ha szakítotok, biztos fog találni valakit, aki ki tudja elégíteni, nehogy már melletted szenvedjen, ha nem jó neki veled a szex!
2011. szept. 20. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:

„Ahogy látom, próbál neked megfelelni szexuálisan, miközben nem élvezi veled a szexet, csak nem meri bevallani, mert szeret és fél, hogy elveszít miatta. Azt mondod, a te igényeid nem számítanak neki. Neked se nagyon az övéi, mert úgy tűnik, nem tudsz neki igazán örömet szerezni az ágyban. „

Már megint ez a fél, hogy elveszít maszlag. Tipikus női duma. A kérdező leírja, hogy akkor van szex, amikor a csaj akarja és duzzog, ha nem tetszik neki valami. Úgyhogy nehogy azt mondd már neki, hogy nem törődik az igényeivel. Ha pedig ilyen kis lány még, akkor ne akarjon kapcsolatot.

”Az még nem jutott eszedbe, hogy ha jó lenne veled a szex, akkor nem másra koncentrálna közben és nem álmosodna el?”

Persze, megint a férfi a hibás és szegény nő csak áldozat, akinek kínszenvedés a szex, de összezárt fogakkal bevállalja az imádott társ miatt. Ha ez egy jó kapcsolat lenne, akkor elmondaná, hogy neki mi a jó, mi nem jó és min kéne változtatni. Ehelyett azonban elkezd duzzogni, mint valami hülye óvodás? Az meg, hogy közben TV-t néz, egyenesen felháborító. Én biztos leb.sztam volna neki egyet. De gondolom, hogy egy férfi nézné szopás közben a meccset, te is fel lennél háborodva.

2011. szept. 20. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:

ma 17:02

Én csak tippeltem. Természetesen nem látom át a teljes kapcsolatot.

Azt viszont tudom, hogy nekem is volt olyan pasi, akivel jó volt a szex és olyan is, akivel nem.

Nem tudom, miért kell azt játszani, mintha azt mondtam volna, hogy ez csakis a férfi hibája?

Egyáltalán nem. A férfi nem tudhatja, hogy mit csináljon máshogy, ha ezt a nő valahogy nem jelzi, vagy nem mondja neki.

Igen, tényleg női szemszögből nézem a dolgot, és tudom, hogy sok nő igenis fél, megmondani a párjának, hogy valami nem stimmel, nem jó neki, vagy szégyelli. Pláne, hogy sok pasi úgy reagál, ha mégis szóba kerül, hogy az meg hogy lehet, ő az eddigi összes partnerét úgy ki tudta elégíteni, hogy csuda! Persze arról nem szól a fáma, hogy az eddigi partnereinek tényleg jó volt, vagy csak kamuztak. Ez utóbbit egyébként határozottan a nők hibájának tartom. Ha valami nem jó, vagy nem elég jó, arról lehet beszélni, lehet javítani.

Azt a véleményemet továbbra is fenntartom, hogy ha valaki olyan fenemód élvezi a szexet, akkor nem alszik el közben és nem néz tévét.

Ha az én férjem csinálna ilyeneket szex közben, igencsak elgondolkoznék, hogy elég vonzó vagyok-e a számára, vagy jól csinálom-e, amit éppen csinálok.... a minimum pedig az, hogy nagyon komolyan megbeszélem vele, mi lehet a baj.

2011. szept. 20. 17:19
 18/18 anonim ***** válasza:

"Igen, tényleg női szemszögből nézem a dolgot, és tudom, hogy sok nő igenis fél, megmondani a párjának, hogy valami nem stimmel, nem jó neki, vagy szégyelli."

Akkor lehet, hogy én vagyok túl szentimentális, de egy kapcsolat nem arról szól, hogy megbeszéljük a problémáinkat? A nők miért félnek a párjuktól? Talán megveri őket? Miért kell szégyellni ezt a dolgot? Nyilván meg lehetne értelmesen beszélni. Aki pedig hülye, az szenvedjen, de ne keserítse meg más életét. Ebben az esetben nyilván egyik félnek sem jó a szex, de azért az mégis túlzás, hogy érdemi kommunikáció helyett inkább nézi a tv-t az illető.

2011. szept. 21. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!