Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM! Létezik párkapcsolat szex nélkül?
Olvastam itt egy kérdést ahol kisebb vita alakult ki.
A sztori: Egy illető azt mondta szex nélkül nincs kapcsolat, erre többen belekötöttek, hogy ez nem igaz és hogy a szex nem fontos stb. Szerintük ha szerelem van akkor nem fontos a testiség.
Számomra ez furcsa, mert én azon az állásponton vagyok, hogy a szex igenis fontos. Egy kapcsolat így teljes!
Jó, persze tudok várni, de mindennek van határa.
Ti képesek vagytok olyan párkapcsolatban élni (hosszútávon) ahol nincs szex? Pl. a lány/nő hónapokig várat, mert ő még nem akarja vagy egyszerűen nem érdekli a szex, sosincs hozzá kedve...
Most nem arra gondolok, amikor valakik x éve házasok akkor nyilván más, mert a szeretet összetartja őket akkor is ha kevesebb a szex.
Ti hogy vélekedtek a témáról?
Komolyan nem fontos a szex ha szívből szeretitek egymást vagy ez is csak egyes nők téves meggyőződése?
00:26 Teljesen egyetértek! Már azt hittem én vagyok a hülye, mert mindenki annyira nyomatja ezt a "nem a szex a lényeg" dumát.
Nem tudom honnan indult ez ki és miért gondolja ezt sok nő, ráadásul azt hiszik a pasijuk is így gondolja!
Hát nem tudom de nekem nem ez a tapasztalatom...
Baromság...Egy párkapcsolat egyik alapkövea szex...lehet,hogy mindenben passzolnak,kivéve abban...és ez már elég ok lenne számomra a szakításhoz.
A szex igenis fontos.
f/16
"ő még nem akarja vagy egyszerűen nem érdekli a szex, sosincs hozzá kedve"
Akkor mi a fenének lépett párkapcsolatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!