Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM! Létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAKTÓL KÉRDEZNÉM! Létezik párkapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy kérdést ahol kisebb vita alakult ki.

A sztori: Egy illető azt mondta szex nélkül nincs kapcsolat, erre többen belekötöttek, hogy ez nem igaz és hogy a szex nem fontos stb. Szerintük ha szerelem van akkor nem fontos a testiség.

Számomra ez furcsa, mert én azon az állásponton vagyok, hogy a szex igenis fontos. Egy kapcsolat így teljes!

Jó, persze tudok várni, de mindennek van határa.

Ti képesek vagytok olyan párkapcsolatban élni (hosszútávon) ahol nincs szex? Pl. a lány/nő hónapokig várat, mert ő még nem akarja vagy egyszerűen nem érdekli a szex, sosincs hozzá kedve...

Most nem arra gondolok, amikor valakik x éve házasok akkor nyilván más, mert a szeretet összetartja őket akkor is ha kevesebb a szex.

Ti hogy vélekedtek a témáról?

Komolyan nem fontos a szex ha szívből szeretitek egymást vagy ez is csak egyes nők téves meggyőződése?

2010. márc. 15. 00:23
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges, aktusra képes emberek közötti párkapcsolat szex nélkül szerintem értelmetlen, az a felek önnön sajátmaguk megtagadása.

A természet nemhiába rendezte úgy a dolgokat, az emberi testet és pszichét ...

2010. márc. 15. 00:38
 12/44 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok. És jó, tudni hogy nem vagyok egyedül a gondolkodásommal. :D
2010. márc. 15. 00:38
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fontos.
2010. márc. 15. 00:41
 14/44 anonim ***** válasza:
59%
A szex az alap. Olyn a párkapcsolatban, mint az életben a levegő. Ha minőségre vagy mennyiségre nem stimmel, akkor csinálhatsz akármit, nem fogod jól érezni magadat...
2010. márc. 15. 00:43
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenek pl.: a diákszerelmek, amelyekben (jó esetben) nem történik szexuális kapcsolat.

Hogy az érettebb, felnőttek között hogy van... az már más kérdés. Valaki nem szeretné erőltetni a dolgot, és ezért nem is csinálják, valaki meg nem is nagyon tudná elképzelni a dolgokat anélkül.

Szóval emberfüggő a dolog.

2010. márc. 15. 00:45
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

00:29es vagyok megint :D

mondjuk itt sztem a nőknél az is közre játszik,hogy nem érzik elég közel magukhoz a párjukat,nem bíznak benne eléggé stb és ezért nem adják oda magukat az elején.

na de kérdem én,mért mennek bele 1 párkapcsolatba 1 olyannal akiben nem bíznak meg,em érzik közel magukhoz eléggé?

és aztán még én vagyok a könnyelmű,mert lefekszem a saját barátommal...

19/L

2010. márc. 15. 00:45
 17/44 anonim ***** válasza:

"miért gondolja ezt sok nő, ráadásul azt hiszik a pasijuk is így gondolja!"

Sok nő alkalmatlan párkapcsolatra mert azt vette a fejébe hogy másnak az ő testéhez hozzányúlni nem szabad az valami meggyalázása lenne.

2010. márc. 15. 00:46
 18/44 anonim ***** válasza:

a második 00:45-el teljesen egyetértek és még a többi,előző válaszaival

:)

2010. márc. 15. 00:48
 19/44 anonim ***** válasza:

A szex kell egy párkapcsolatba, de NEM ALAP dolog.

Ha nincs szerelem, dughatnak akármennyit, megette a fene, de ha van szerelem, és valamiért nincs nemi élet (várni akarnak, valamelyikük beteg, pl impotens vagy fertőzés) akkor megmarad a kapcsolat ugyanúgy.

Egy jó szextől nem lesz mélyebb a kapcsolat, és jobb, HA a másikat nem szeretik, tisztelik.

Nem lesz rosszabb a kapcsolatom párommal, ha valamiért nem szexelünk, ott a megértés egymás felé, hogy most nem megy. (Persze nem hónapokig húzódó dolog, kivéve ha komoly betegség, de azért simán ki lehet bírni szex nélkül, ha mást is látunk a másikban, mint szexuális segédeszközt)

2010. márc. 15. 00:49
 20/44 anonim ***** válasza:
50%

De. Alap dolog. Basszus, mit gondolsz, miért érzünk szerelmet? Mi ösztönöz minket arra, hogy párkapcoslatban éljünk? Mindennek am ozgatórugója a szex, mert a természet úgy alakított minket, hogy a fajfenntertás legyen al egfontosabb dolog. Amiekt meg te felhoztál ellenérvnek ez ellen, azok nagyon megtévesztő dolgok... Ha átgondolod nem hiszem, hogy ne jönnél rá.

És az is baromság, hogy szex nélkül maradhat a szerelem. Ugyanis ilyen jellegű felsőbbrendű dolgokra akkor képes az emebr, ha az alapszükségletek ki vannak elégítva. Vagyis a szex az az alap, amire aztán rá lehet építeni egy tökéletes kapcsolatot. A tortalap, amire felépítheted az egész sütit. Míg ha csak szerelem van, az olyan, mintha a tejszínhabot falnád. FŐleg mivel a szerelem hosszú távon nem is tart ki, és ha az elmúlik, és csak a szeretet marad, az egy sokkal érzékenyebb dolog, aminek a szerelemmel ellentétben TÉNYLEGESEN szilárd alapra van szüksége.

2010. márc. 15. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!