Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy szex lánnyal, párkapcsolat fiúval?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy a lányoknak szex téren a lányok tudnak a legtöbbet nyújtani, mert hát tudják, mit hogy kell csinálni ahhoz, hogy a másiknak jó legyen. Párkapcsolat pedig férfival és így lesz harmónia az életünkben. Nem tudom elképzelni, hogy az mitől jobb mondjuk, ha 2 lány vibrátort dugdos fel egymásnak, mintha fiúval csinálná. Lehet, hogy több gyengédséget kap, de a "gyakorlati" része azért hiányosabb a lány-lány szexben, mint normál esetben, nem? Arról nem is beszélve, hogy akit szeretünk, lehetőleg azzal éljük a szexuális életünket is. Véleményeket kérnék:)
2009. okt. 18. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
ha biszex vagy akk sztem ez így tök jó meg am is ha lánnyal szexelsz legalább nem leszel terhes ;)
2009. okt. 18. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
áldom istent, hogy ne te vagy a barátnőm
2009. okt. 18. 14:03
 3/6 A kérdező kommentje:
De én ezt nem magamra értettem..istenem. Feltettem egy kérdést egy témával kapcsolatban, mert kíváncsi voltam, hogy mások mit gondolnak erről. Legközelebb nem írok semmi magyarázatot vagy kifejtést..
2009. okt. 18. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:

"Párkapcsolat pedig férfival és így lesz harmónia az életünkben" most azt akarod h férfi szerelmed legyen, de közbe egy lány legyen a szeretőd??

lol?

2009. okt. 18. 15:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem én gondolom így, nagyokos. Leírtam pontosan, hogy mit olvastam. Nem idézve, csak a tartalmát. "Olvastam valahol, hogy a lányoknak szex téren a lányok tudnak a legtöbbet nyújtani, mert hát tudják, mit hogy kell csinálni ahhoz, hogy a másiknak jó legyen. Párkapcsolat pedig férfival és így lesz harmónia az életünkben." Éppen eddig tart az olvasott rész.
2009. okt. 18. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Figyelj drága!

Az én véleményem erről:

Szerintem ez badarság. Ha szeretsz egy férfit, akkor nem csak azért szereted, mert a belsője a zsánered. Hanem az egész mindenét elfogadod. Testileg lelkileg egyaránt. Ott már kicsit gond lehet, ha egy nő esetleg máshol (jelen esetben egy másik nőnél) keresi a boldogságot szexuális téren. Akkor éljen azzal a nővel együtt.

Egy kapcsolat alapja az érzelmeken s a szexen alapul. Ha külön-külön személlyel valósítjuk meg ezeket a feltételeket, akkor az már nem kapcsolat. Hanem teljesen más. Ha esetleg egy férfi nem tudja megadni a nőnek az ágyban, azt amit a nő elvár, akkor feltalálták a szexuál pszichológusi szakmát s lehet orvosolni ezt.

Egy férfi is képes ugyanolyan örömet okozni egy nőnek az ágyban, mintha esetleg másik nővel lenne.

Ezt most nem rád értettem, igyekeztem a kérdésre válaszolni, remélem sikerült egy emészthető választ adni.

Krisz

2009. okt. 19. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!