Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy szex lánnyal, párkapcsolat fiúval?
"Párkapcsolat pedig férfival és így lesz harmónia az életünkben" most azt akarod h férfi szerelmed legyen, de közbe egy lány legyen a szeretőd??
lol?
Figyelj drága!
Az én véleményem erről:
Szerintem ez badarság. Ha szeretsz egy férfit, akkor nem csak azért szereted, mert a belsője a zsánered. Hanem az egész mindenét elfogadod. Testileg lelkileg egyaránt. Ott már kicsit gond lehet, ha egy nő esetleg máshol (jelen esetben egy másik nőnél) keresi a boldogságot szexuális téren. Akkor éljen azzal a nővel együtt.
Egy kapcsolat alapja az érzelmeken s a szexen alapul. Ha külön-külön személlyel valósítjuk meg ezeket a feltételeket, akkor az már nem kapcsolat. Hanem teljesen más. Ha esetleg egy férfi nem tudja megadni a nőnek az ágyban, azt amit a nő elvár, akkor feltalálták a szexuál pszichológusi szakmát s lehet orvosolni ezt.
Egy férfi is képes ugyanolyan örömet okozni egy nőnek az ágyban, mintha esetleg másik nővel lenne.
Ezt most nem rád értettem, igyekeztem a kérdésre válaszolni, remélem sikerült egy emészthető választ adni.
Krisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!