Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a párodat azért, mert soha nem visz el nyaralni, kirándulni?
Igen, a kerdezo pedig nem tudta egyben lwirni, ahogy kellett volna. Pont. Ehhez nem tudom hogy jon az en mondandom..
Az eletedet meg hagyjuk..nem kovetendo pelda az ertekrended.
nem vagyok én egoista,csak segítőkész,kevered a fogalmakat.Nekem öröm ha másoknak segíthetek,és néha úgy segítünk nekik ha felnyitjuk a szemüket.Amire először saját butaságuk miatt fujjolnak mint te is,De majd évek múltán oda jönnek hálásan rebegő szemekkel hogy köszönöm
ez már megtörtént velem :) igen jót cselekedtem!
az pedig hogy visszanyal a fagyi,tudod mikor először felsírtam drága már akkor vártam hogy visszanyaljon :))) veled ellentétben én nem félek,jön aminek jönnie kell.
és hazudsz,te nagyon is követed te az én írásom :) amit megértek,és el is fogadok :) tanulni szeretnél,én ezt sem bánom,csak a stílusoddal van baj.Érdekellek,ez tény és való.Mert ha senki innen az oldalon rám sem néz,te még akkor is meredt szemmel fogsz csodálni.
hát ha soha semmit nem akarna velem csinálni, akkor elhagynám. én vele akarok új helyekre menni, új dolgokat kipróbálni, új élményeket szerezni. aki azt mondja ezért nem hagyná el a párját, az elég fura. nem tudom ki bírná, ha soha semmit nem tudna együtt csinálni a párjával, ami nem otthon van.
a nem visz el-t nem értem. ha az ő pénzéből akarod, akkor az baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!