Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a párodat azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a párodat azért, mert soha nem visz el nyaralni, kirándulni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyravágyó, nem külföldi luxus utazásra gondolok, nekem jó lenne az is, ha csak a lakóhelyünktől kb. 100 km-re mennénk el valahová. Kis változatosság, itt a nyár, a jó idő, mindenki nyaral, kirándul de az én párom nem visz el sehová, mert hogy sok a munka (magának dolgozik nem munkahelyen). Ha 30 km-re is megyünk valahová azért is napokig kell könyörögnöm. Elegem van, azt érzem nem számítok. Sokat kérek?
2015. júl. 14. 09:23
1 2 3 4 5
 41/46 curáku ***** válasza:
0%

Igen, a kerdezo pedig nem tudta egyben lwirni, ahogy kellett volna. Pont. Ehhez nem tudom hogy jon az en mondandom..

Az eletedet meg hagyjuk..nem kovetendo pelda az ertekrended.

2015. júl. 14. 14:56
 42/46 anonim ***** válasza:
46%

nem vagyok én egoista,csak segítőkész,kevered a fogalmakat.Nekem öröm ha másoknak segíthetek,és néha úgy segítünk nekik ha felnyitjuk a szemüket.Amire először saját butaságuk miatt fujjolnak mint te is,De majd évek múltán oda jönnek hálásan rebegő szemekkel hogy köszönöm

ez már megtörtént velem :) igen jót cselekedtem!

az pedig hogy visszanyal a fagyi,tudod mikor először felsírtam drága már akkor vártam hogy visszanyaljon :))) veled ellentétben én nem félek,jön aminek jönnie kell.

és hazudsz,te nagyon is követed te az én írásom :) amit megértek,és el is fogadok :) tanulni szeretnél,én ezt sem bánom,csak a stílusoddal van baj.Érdekellek,ez tény és való.Mert ha senki innen az oldalon rám sem néz,te még akkor is meredt szemmel fogsz csodálni.

2015. júl. 14. 15:09
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
45-ös, erre én is csak ennyit tudok mondani :D
2015. júl. 14. 15:24
 44/46 anonim ***** válasza:
53%

hát ha soha semmit nem akarna velem csinálni, akkor elhagynám. én vele akarok új helyekre menni, új dolgokat kipróbálni, új élményeket szerezni. aki azt mondja ezért nem hagyná el a párját, az elég fura. nem tudom ki bírná, ha soha semmit nem tudna együtt csinálni a párjával, ami nem otthon van.

a nem visz el-t nem értem. ha az ő pénzéből akarod, akkor az baromság.

2015. júl. 14. 20:07
 45/46 anonim ***** válasza:
0%
Kit zavart a curáku nevű válaszadó "aztak*r*a" hozzászólása? Tökéletesen leírta, hogy mennyire értelmes dolgokat ír a mi ddevastatorunk :D
2015. júl. 14. 22:07
 46/46 curáku ***** válasza:
15%
Gondolkoztam, hogy megismétlem, de úgyis ment volna a kukába. :D Mindenesetre köszi a támogatást. :D
2015. júl. 14. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!