Elhagynád ezért a párod? (bővebben lent)
Te vagy, aki szeretőt tartott?
Tipikusan olyan kérdés, aminél mindegy, mit gondolunk, nektek kell dönteni.
És nem tudom, mit tennék, nem voltam ilyen helyzetben még,úgyhogy tökmindegy most mit gondolok.
35/N
Igen. Az egy éven keresztül tartó hazugság miatt.
Ha tényleg nincs rendben valami köztünk, nagyon elhanyagol a párom, ezt jelzem, én nem veszi figyelembe és semmit nem tesz (mondjuk nem egészségügyi okokból), akkor tisztázni kell, hogy ez így nem mehet tovább, én így nem bírom, menjünk külön. Vagy ha egy gyenge pillanatomban megtörténik a megcsalás, akkor legyen annyi vér a pucámban, hogy elmondom.
Mindezek után vagy meg tudjuk menteni a kapcsolatot, vagy nem. Vagy tudunk változtatni, vagy nem. Ha nem, akkor mindenki menjen tovább a maga útján.
A hazugságot, főleg a hónapokon, éveken át tartó hazugságot nem viselem el egy kapcsolatban.
Te vagy a 45 éves fickó vagy avagy aki a szomszédasszonyon nyalakodott.
Mindkettőtöknek azt üzenem, emberfüggő és nem lehet általánosítani ki kit miért hagyna el.
Nem vagyunk egyformák, van aki megbocsájtóbb van aki nem.
igen, mert nem szerethetitek egymást annyira, mivel neki szeretője van.
esetleg próbálnák változtatni a hozzáállásomon, és megadni neki azt amit eddig nem kapott meg tőlem, de ha további viszonyt folytatna a szeretőjével, akkor elhagynám.
A kérdés arra vonatkozott mi hogyan döntenénk, tehát én erre is válaszolok. Hiába tudom, hogy én is hibás lennék ebben a helyzetben, én nem tudnám megbocsátani neki. Egy év, az egy év. Ha valami nem oké, arra nem az a megoldás, hogy a hátam mögött más k*rogat, már bocsi a kifejezésért.
Akkora szerelem nem lehet, ha képes volt ennyi időn át szeretőt tartani, az én képembe meg vigyorogni bűntudat nélkül.
Elhagynám, de úgy, hogy szóba se állnék vele, rá se néznék többet.
Ha problémáink vannak és nem tudjuk megoldani, akkor külön kell menni, nem hazudni, átverni, megalázni és csalni. Egy futó kalandot még ESETLEG megbocsátanék ha többszöri figyelmeztetés, hosszas problémázások után sem tűnne fel nekem, hogy többet kellene tennem, de egy egy éves viszonyt semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!