Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ELhagynád a barátnőd ezért? ( Lennt )
Figyelt kérdés
az a helyzet h megismertem vkit 1-2 hónapja már lassan és én nagyon megszerettem :S és most kiderült számára mert rákérdezett és én nem tagadtam h én a régi barátom ugymond lesz...tam és ezt ő undorítónak tartotta :S ezért azt mondta felejtsük el egymást mert ő ezt nem nézte ki belőlem és ezt nem tudná megtenni senkivel mert szte gusztustalan és igy nem tudna velem lenni... EZÉRT :S mi a véleményetek erről? oké h minden ember más de elvileg ő is szeret de igy nem tud velem lenni :S elég fura... sztem2011. márc. 9. 17:37
1/11 anonim válasza:
Ez nem fura hanem szánalmas. 15/l
2/11 anonim válasza:
Én téged is értelek meg őt is. Asszem engem is sokkolna, ha a barátom kijelentene valami hasonlót.
De téged se értelek, minek mondtad el neki? Ez azért meredek téma, sejthetted volna, hogy nem fogja azt mondani, hogy "Igen? Na jólvan drágám, akkor nézzünk tévét"... Legközelebb titkold el.
3/11 anonim válasza:
Ez a gyerek egy igazi kretén.Mondd neki,hogy keféltetek is.
4/11 anonim válasza:
Ugyan miért ítél el, azért mert volt előtte intimebb kapcsolatod? Ő kérdezett rá!
Idióta az biztos...
5/11 A kérdező kommentje:
azt tudja h lefeküdtünk de azt a dolgot undorítónak tartja :S... azt mondta őszinte legyek most nem fogok neki hazudni :S
2011. márc. 9. 17:48
6/11 A kérdező kommentje:
jah és nem tudtam h ő igy fog reagálni meg ha nem is tetszik neki h ezt csináltam attól még elhagyni az durva :S
2011. márc. 9. 17:48
7/11 anonim válasza:
basszus.Azt hittem, h fiú vagy, és azért akadt ki, de aztán rájöttem, h lány vagy.Nem hagynék el senkit ilyen miatt.
8/11 anonim válasza:
ez egy f.aszkalap.de le merném fogadni h ha együtt maradtok,elvárta volna h őt is lesz.opd.
9/11 A kérdező kommentje:
elmondása szerint ő nem tenne ilyet egy lánnyal mert megalázó :S
2011. márc. 10. 16:49
10/11 anonim válasza:
nem kretén,csak pasi. dgni akart és ez eltaszította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!