Elhagynád ezért a férjed?
Régen minden nap volt szex, most már csak döglik az ágyban. nem, nem rondult meg a testem, ha lefekszem mellé érzem hogy ugyanúgy izgatott mint régen.
de egyszerűen elvárná hogy szájjal elégítsem ki és akkor nagy lustán viszonozza. nekem viszont ez nem elég, én szexet akarok!
amikor rá akarom venni mindig azzal jön hogy fáj a feje, fáradt. én fájó fejjel, fáradtam is szeretek szexelni.
kezd elegem lenni hogy fél éve ez megy.
már az is megfordult a fejemben hogy megunt, vagy megcsal.
bár, nincsenek titkos, külön útjai, fura üzenetek sem a mobilján(ketten használjuk mondjuk) és munka után rögtön hazajön.
Hosszú távon nem éri meg pazarolni rá az idődet! Én 5 évet vesztegettem el egy ilyen alak mellett, mint a te férjed! A mostani párom a tenyerén hordoz, normális szexuális életünk van. Sosem késő változtatni!
33 éves nő
ma 14:49 Jót nevettem azon, amit írtál!:D
Kérdező! Van elképzelésed, hogy mitől lett ilyen? Pl. munkahelyi stressz?
fogalmam sincs. ugyanannyit dolgozik, mint eddig. addig noszogattam, míg kivizsgáltatta magát miért fáj a feje. nem találtak semmit, tehát nem vagyok benne biztos, hogy ez nem csak kifogás-e a részéről. elvégre máshoz van energiája, csak a szexhez nem...
még csak gyerekünk sincs, hogy változott volna a testem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!