Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhagynád ezért a férjed?

Elhagynád ezért a férjed?

Figyelt kérdés

Régen minden nap volt szex, most már csak döglik az ágyban. nem, nem rondult meg a testem, ha lefekszem mellé érzem hogy ugyanúgy izgatott mint régen.

de egyszerűen elvárná hogy szájjal elégítsem ki és akkor nagy lustán viszonozza. nekem viszont ez nem elég, én szexet akarok!

amikor rá akarom venni mindig azzal jön hogy fáj a feje, fáradt. én fájó fejjel, fáradtam is szeretek szexelni.

kezd elegem lenni hogy fél éve ez megy.

már az is megfordult a fejemben hogy megunt, vagy megcsal.

bár, nincsenek titkos, külön útjai, fura üzenetek sem a mobilján(ketten használjuk mondjuk) és munka után rögtön hazajön.

2012. máj. 16. 14:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
beszéld ezt meg vele,biztos hogy az ő részéről vmi nagyon megváltozott,
2012. máj. 16. 14:39
 2/34 A kérdező kommentje:
ez a másik bajom, hogy nem lehet megbeszélni, mert ő mindig "fáradt". tegnap már én voltam "fáradt" mikor megint elérte hogy izgatott legyek, de ő ugyanúgy csak várta hogy majd dolgozok. aha. csak lesse. mérges lettem rá nagyon.
2012. máj. 16. 14:44
 3/34 anonim ***** válasza:
94%
Elég önző lett, ezt mond el neki. Vagy adj ultimátumot: először te elégítesz ki engem, azután jöhetsz te. Csak összekapja magát.
2012. máj. 16. 14:46
 4/34 anonim ***** válasza:
63%
Én nem válnék el ezért, mert nincs igényem a szexre. Mondjuk f@szt szopni még jobban utálok, szóval azt is várhatná... :)
2012. máj. 16. 14:49
 5/34 anonim válasza:
97%

Hosszú távon nem éri meg pazarolni rá az idődet! Én 5 évet vesztegettem el egy ilyen alak mellett, mint a te férjed! A mostani párom a tenyerén hordoz, normális szexuális életünk van. Sosem késő változtatni!

33 éves nő

2012. máj. 16. 14:49
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
De mivan,ha ténleg komolyan fáradt.Lehet sok a munkája,és nem birja magát kipihenni.Vegyetek ki egy hét szabadnapot és pihenjétek ki magatokat és ha akkor sem megy akkor magyarázd el neki,hogy ez igy neked nem jó,de ne hisztérikusan hanem szép gyengéden.
2012. máj. 16. 14:50
 7/34 A kérdező kommentje:
nekem sajnos van igényem rá. hiába divat most a kézzel/szájjal, nekem az nem elég.
2012. máj. 16. 14:51
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:49 Jót nevettem azon, amit írtál!:D

Kérdező! Van elképzelésed, hogy mitől lett ilyen? Pl. munkahelyi stressz?

2012. máj. 16. 14:51
 9/34 anonim ***** válasza:
94%
Az első ma 14:49 nevettem jót. Csak mert utána láttam, hogy 2 válasz is érkezett abban az időpontban. :)
2012. máj. 16. 14:52
 10/34 A kérdező kommentje:

fogalmam sincs. ugyanannyit dolgozik, mint eddig. addig noszogattam, míg kivizsgáltatta magát miért fáj a feje. nem találtak semmit, tehát nem vagyok benne biztos, hogy ez nem csak kifogás-e a részéről. elvégre máshoz van energiája, csak a szexhez nem...

még csak gyerekünk sincs, hogy változott volna a testem.

2012. máj. 16. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!